TYP başvuruları başladı

Okuduğunuz haber
CHP 96 YAŞINDA

UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP 96 yaşında

CHP 96 yaşında

CHP’nin 96. kuruluş yıldönümü Boğazlıyan ‘da coşkuyla kutladı.

SİYASET      16 Eylül 2019 - 22:18     1

CHP 96 yaşında

CHP Boğazlıyan Gençlik Kolları’nın organize ettiği açık hava sinema gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Boğazlıyan’da uzun yıllardır dikkat çekilmeyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin  kuruluş yıldönümü, yine uzun yıllardır olmayan bir etkinlikle farkındalık yaratılarak Boğazlıyan’da Mevlana Mahallesi’nde özellikle kadın çocuk ve gençlerin yoğun ilgisiyle kutlandı.
Etkinliklerde konuşan, İlçe Başkanı Ahmet Peker, partinin kuruluş temellerine değinerek, Cumhuriyet Halk Partisinin bütün devrimlerini halkla ve halkın desteğiyle hep bir arada yapıldığını vurguladı. Biz birlikte başarırız diyen Ahmet Peker, etkinliği düzenleyen gençlik kollarına ve emeği geçen partililere teşekkür etti.
Etkinlikleri düzenleyen CHP Gençlik Kollarının, Başkanı Metehan Yaman ise, böyle sıra dışı bir etkinlikle halkımıza Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunu anlatma fırsatını bulduğumuz için çok mutlu oldum diyerek, Mustafa Kemal’in konuşmasıyla başlayan etkinliğin, sonrasında CHP’nin kuruluşunu anlatan belgesel gösterimiyle, ardından Mustafa Kemal’in hayatını anlatan veda filmiyle noktalandığını belirtti. Etkinliğin başından sonuna  aramızda bulunan bütün Boğazlıyanlılara çok teşekkür ederim diyen Metehan Yaman destek olan bütün partililere ise bundan sonrada tüm hızımız ve coşkumuzla Türkiye’nin ihtiyacı olan Cumhuriyet Halk Partisini her zaman zirveye taşıyacağız dedi. Etkinlik öncesinde ve sonrasında ise emeklerini esirgemeyen bütün emekçi kardeşlerimize de teşekkür ediyorum diyen Metehan Yaman, yaşanılabilir bir Boğazlıyan için durmadan çalışacağız dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Gençleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ