CHP 96 yaşında

Okuduğunuz haber
UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

Göreve seçildiği günden itibaren yapmış olduğu hizmetlerle Belde halkının takdirini kazanan, Uzunlu ismini Türkiye gündemine taşıyan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, kültür hizmetleri kapsamında 25 genci Başkent Ankara’ya götürdü. Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’i ziyaret etme fırsatını yakalayan gençler, tarihi mekânlarda Atatürk’ü anlama ve o günlere ait bilgileri yenileme fırsatını buldu. Öğrenciler daha sonra kısa bir Ankara turu yaparak şehirden ayrıldılar.

GÜNCEL      16 Eylül 2019 - 22:19     0

 UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, sosyal ve kültürel hizmetlerle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yapmış olduğu festivalle Uzunlu ismini Türkiye gündemine taşıyan Genç Başkan Elbaşı, önceki gün de 25 genci Başkent Ankara’ya götürdü.
9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle Uzunlulu gençlerle birlikte Ankara’ya hareket eden Başkan Okan Yaşar Elbaşı, gençleri mutlu etmenin mutluluğunu yaşadı.
Hayatlarında Anıtkabir’i ziyaret etme şansı olmamış gençler, Anıtkabir’de, Ata’nın huzuruna çıkmanın gurur ve heyecanını yaşadı. Genç ziyaretçiler, Ata’nın kabrini ziyaret edip, Ulu Önder’e duydukları saygı ve bağlılığı ifade ettiler. 
Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Ulu Önder ile Uzunlulu gençleri buluşturan bu sosyal sorumluluk projesinin, toplumun geleceğini aydınlatmada çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ve kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Elbaşı, “Anıtkabir ziyaretine katılan gençlerimize yürekten teşekkür ediyoruz, işlerinden dolayı katılamayan gençlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimiz sizlerin sayesinde yaşayacaktır devrimci korkusuz cesur gençlerimiz yüreğinize sağlık'' diye konuştu. 
Ayrıca, Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı; Bu tür sosyo - kültürel gezileri de yurdun her yerine genç yaşlı erkek kadın herkese düzenli ve sürekli bir şekilde tekrarlayacağız.” dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ