Başer’den Mevlid Kandili mesajı

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN TEMAYÜLE KOŞTU

Ayık daha güçlü geliyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Boğazlıyan temayüle koştu

Boğazlıyan temayüle koştu

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi’nde Belediye Başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, hafta sonu Yozgat’ta temayül yoklaması gerçekleştirdi. Yimpaş AVM’de gerçekleştirilen temayül yoklamasına Boğazlıyan rekor düzeyde katılım sağlayarak birinci oldu. 88 delegeden 82’sinin katıldığı temayülde, Aday Adaylığı müracaatında bulunan Gökhan Coşar, Şükrü Yalman, Ahmet Deniz, Volkan Boztepe ve Sinan Turgut isimleri oylandı.

SİYASET      19 Kasim 2018 - 22:36     0

 Boğazlıyan temayüle koştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat İl Başkanlığı, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Belediye Başkanı Adayının belirle yöntemlerinden birisi olan Temayül yoklamasını gerçekleştirdi.
Yimpaş AVM’de gerçekleştirilen ve sabahın erken saatinde Yozgat’ın yolunu tutan delegeler, dijital ortamda yapılan oylamada, hem mevcut Belediye Başkanı’nın performansını değerlendirdi hem de müracaatta bulunan aday adayları arasında seçim yaptı.
Yozgat Merkez ve 13 ilçenin katıldığı temayül yoklamasında Boğazlıyan ilçesi rekor düzeyde katılım sağladı.
Boğazlıyan’dan katılan 82 delege, Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunan 5 ismi oyladı.
Teşkilat üyeleri; Gökhan Coşar, Şükrü Yalman, Ahmet Deniz, Volkan Boztepe ve Sinan Turgut isimlerinden hangisinin Belediye Başkan Adayı olması gerektiği hususunda tercihlerini kullandı. Temayülde ayrıca AK Partili Belediye Başkanları ile ilgili kanaatlerini de soruldu.
Delegeler ayrıca; dijital ortamda yöneltilen; Belediye Başkanlarının halkla ilişkileri, teşkilatla ilişkileri, belediye çalışmaları ve performansı, mevcut başkanın devam edip etmemesi ile ilgili sorulara da kanaatlerinin bildirilmesi istendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ