Boğazlıyan temayüle koştu

Okuduğunuz haber
AYIK DAHA GÜÇLÜ GELİYOR

Çocuklar geleceğimiz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ayık daha güçlü geliyor

SON DAKİKA ! Ayık daha güçlü geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek üzere temayül yoklamasını gerçekleştirdi. Temayül yoklamasında Ali Ayık, üyelerin kullandığı geçerli oyların yüzde 82’ini alarak CHP’nin Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı oldu. Ayık yaptığı teşekkür konuşmasında, “Ben değil biz varız. Birlikte başaracağız” dedi.

SİYASET      19 Kasim 2018 - 22:45     0

 Ayık daha güçlü geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan Belediye Başkan adayını belirlemek üzere temayül yoklaması yaptı.
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına; CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP Boğazlıyan Teşkilat Üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.
Daha önce Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunan Fatih Canagir ve Ömer Hokkaömeroğlu’nun adaylıktan çekilmesi sonrasında iki adayın katıldığı temayül yoklamasında oy kullanan üyelerin yüzde 82’isi tercihlerini Ali Ayık’tan yana kullanırken, Abdullah Karakoçluoğlu yüzde 18’de kaldı.
Tam bir demokrasi şöleninin yaşandığı ve birlik ve beraberliğin perçinleştiği görülen Temayül Yoklaması’nda, aday adayları Ali Ayık etrafında birleşerek, “Sonuç ne olursa olsun, kazanan Boğazlıyan olsun” mesajını verdiler.
KAYBEDENİ YOK, KAZANANI ÇOK
Belediye Başkan Aday Adaylarından Abdullah Karakoçluoğlu, temayül yoklamasında Ali Ayık’ı kutlayan ve başarılar dileyen ilk isim oldu.
Demokratik bir ortamda, kardeşçe geçen temayülde kaybedenin olmadığını kazananın ise tüm Boğazlıyan olduğunu söyleyen Karakoçluoğlu, “Temayül yoklamasında aday olarak çıkan kardeşim Ali Ayık’ı kutluyorum” dedi.
Partilileri tarafından bir kez daha Belediye Başkan Adaylığı’na getirilen Ali Ayık, sözlerine kendisine oy veren vermeyen CHP’lilere teşekkür ederek başladı.
Kalbimizdeki Boğazlıyan sevgisi, Boğazlıyan’a olan hizmet aşkı hiçbir zaman için dinmedi. Şimdi, Boğazlıyan’ımızı daha iyi yerlere getirmek, daha modern bir ilçe haline getirmek için siz değerli hemşerilerimin istek ve talepleri doğrultusunda Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı oldum.
Ali Ayık içinizde yaşayan bir evladınız, bir kardeşiniz. Boğazlıyan’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyorum. Boğazlıyan’ın sorunlarını çözecek gücümüzde var, yüreğimiz de var, cesaretimiz de var. Bilgimizde var, birikimimiz de var. 
Allah kısmet ederse siz değerli halkımız bu görevi bizlere tevdi ederseniz yeni bir anlayış, yeni bir yönetimle sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Artık değişim ve yenilenme zamanıdır.”
MİLLETE EFENDİLİK YOKTUR, HİZMET VARDIR
Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” diyen Başkan Adayı Ayık, “Hizmet için geliyoruz. Huzur için geliyoruz. Kazananın Boğazlıyan ve Boğazlıyanlıların olması için geliyoruz. Hemşerilerimiz, huzur içinde, kardeşçe yaşasınlar diye geliyoruz. Milletimize efendiliğe değil, hizmet etmeye geliyoruz” dedi.
Temayül yoklamasında İl Genel Meclis Üyeleri’nin sıralaması da belirlendi. Buna göre; Emin Mustafa Baran Birinci, Sinan Yozgat ikinci ve Tuncer Türksoy ise üçüncü sırada yer aldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ