BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

Okuduğunuz haber
ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

SIRÇALI ÖRNEK OLACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkanı Adayı Okan Yaşar Elbaşı: ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

SİYASET      26 Subat 2019 - 00:10     1

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

Genç, dinamik, tarıma ve üretime yönelik projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Uzunlu halkını etrafında birleştiren Başkan Adayı Elbaşı, “Artık değişim zamanı. Üretim ve istihdam için geliyoruz. Uzunlu’muzu hak ettiği hizmetlere kavuşturmak, kalkınan ve kalkındıran bir Belediye özlemiyle geliyoruz” dedi.

Uzunlu halkının gönlünde taht kuran, sosyal ve kültürel çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Cumhuriyet Halk Partisi Uzunlu Belediye Başkan Adayı Okan Yaşar Elbaşı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Genç, dinamik, tarıma ve üretime yönelik projeleriyle dikkatleri üzerine çeken ve belde halkı tarafından kabul gören söylemleriyle her geçen gün hemşerilerinin desteğini artıran Başkan Adayı Elbaşı, göreve seçilmesiyle birlikte ilk icraatının makam kapısını sökeceğini söyledi.
Sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, halkın gelişmesine, üretiminin artmasında lokomotif rol oynayacak kooperatifleşme çalışmalarına hız vereceğini belirten Okan Yaşar Elbaşı, “Kasabamız üreticilerinin, ortaklarının her türlü gereksinimlerini uygun koşullarla elde etmelerini sağlamak için, kâr amacı gütmeden kuracağımız kooperatif ile kasabamızda tarımı daha yüksek kaliteye ve feraha taşıyacağız” dedi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Elbaşı, hedeflerinin Uzunlu’ya önemli hizmetler kazandırmak olduğunu söyledi.
Huzur dolu, yaşanabilir bir Uzunlu için her kesimden, herkesin oyuna talip olduğunu aktaran Elbaşı, sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Hiçbir şekilde kimseyi üzmeden, gücendirmeden, “ben” değil, “biz” anlayışıyla beldemizi hemşerilerimizle ile birlikte yöneteceğiz. Birilerini kırarak, gönül koyarak değil, herkesi dinleyerek herkesin rızasını alarak hizmetlerimizi en güzel şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Beldemizdeki seçmenlerimizin ve halkımızın, barış, adalet ve huzur içinde yaşamaları için bu göreve talibim.
Allah’ın izniyle, hemşerilerimizin desteğiyle göreve seçildiğim takdirde, ilk icraatım makam kapısını sökmek olacaktır. Hiçbir hemşerilerimle aramda bir mesafe olmayacak. Şeffaf belediyeciliğin öncülüğünü sergileyeceğiz.
Belediye’nin çöp toplamak, kaldırım yapmak gibi rutin işlerinin dışına çıkarak, halkımızı üretime teşvik edeceğiz. Üreticilerin ortaklığıyla kuracağımız Kooperatif vasıtasıyla, üreticilerimizin gereksinimleri daha kaliteli ve daha ekonomik yoldan karşılanacak, ürettikleri de değerinde alıcı bulacaktır. Kar amacı gütmeden kurulacak olan Kooperatif ile beldemizde tarımı daha yüksek kaliteye ve üreteni refaha taşımış olacağız.
Aracıların olmayacağı, ürünlerini daha yüksek fiyattan satmasını sağlayacak kooperatifle birlikte, hem halkımız kazanacak, hem ekonomiye katma değer oluşturacak, hem de istihdama büyük katkı sağlamış olacaktır. Köylü milletin efendisi olacaktır.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Boğazlıyanlı
Yolun yüreğin açık olsun genç başkan.
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ