EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

Okuduğunuz haber
BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer "Askeri Birlik" sözü veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Teşekkür" etti" 

GÜNCEL      26 Subat 2019 - 00:09     0

BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

Ak Parti'nin Kurulduğundan beri Yozgat'ın hep Ak Parti'nin yanında olduğunu, en büyük desteği veren illerin başında geldiğini vurgulayan Başer, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın nazarında Yozgat'ın ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeni kurulacak askeri birliklerden ilkini Yozgat'ya kuracağız, adımını hemen atacağız" sözünü vererek yıllardır Yozgatlının hayalini gerçekleştirdiği belirtti.
Başer ayrıca mitinge büyük katılımda bulunarak Ak Parti'ye desteğini bir kez daha gösteren kadirşinas Yozgatlı hemşehrilerime de teşekkür ediyorum dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ