Öğrenciler LGS provası yaptı

Okuduğunuz haber
VAKİT BOĞAZLIYAN VAKTİ

MHP'den gövde gösterisi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Vakit Boğazlıyan vakti

Vakit Boğazlıyan vakti

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi çalışmalarını aralıksız sürdüren Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, dün de Yenifakılı ve Boğazlıyan ilçesinde ziyaret etmedik yer, sıkılmadık el bırakmadı.

SİYASET      01 Haziran 2018 - 00:49     0

Vakit Boğazlıyan vakti

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi çalışmalarını aralıksız sürdüren Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, dün de Yenifakılı ve Boğazlıyan ilçesinde ziyaret etmedik yer, sıkılmadık el bırakmadı.
Ziyaretlerine sabahın erken saatinde Yenifakılı İlçesinden başlayan Başer, ilçe girişinde Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, İlçe Başkanı Sedat Sarıaslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu,  İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Aslan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
İLK ZİYARET İLÇE TEŞKİLATI'NA
Konvoy eşliğinde AK Parti Yenifakılı İlçe Teşkilatı binasına gelen Yusuf Başer, burada partililerle bir süre sohbet ederek, AK Parti iktidarının 16 yıl içerisinde ilçeye yaptığı hizmet ve yatırımları sıralayarak, "İnşallah yeni dönemde de Yenifakılı ilçemiz yatırımlardan payını yine fazlasıyla alacaktır" dedi.
Ziyaret turlarına İlçe Kaymakam vekili Şükrü Çakır'ı ziyaret ederek başlayan Milletvekili Başer, burada Çakır'dan brifing aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, İlçe Özel İdaresi başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları da tek tek ziyaret eden Başer, zaman zaman halkın sevgi seliyle karşılandı.
Bektaşlı Köyü ziyaretinde Köy Muhtarı Alaattin Tanrıverdi başta olmak üzere ihtiyar heyeti ve köy halkı tarafından karşılanan Başer, Bektaşlı'da vatandaşlarla uzun süre sohbet etme fırsatı buldu.
Yenifakılı ilçesi ve Bektaşlı köyünden son derece memnun ayrılan Milletvekili Yusuf Başer, konvoy eşliğinde geldiği Boğazlıyan girişinde İlçe Başkanı Osman Düğenci, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.
İlk olarak Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu'yu makamında ziyaret eden Milletvekili Yusuf Başer, daha sonra sırasıyla kamu kurum ve kuruluşları tek tek ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
Boğazlıyan'daki esnaf ve sanatkarlarla da biraraya gelen Başer'i, Boğazlıyan halkı adeta bağrına bastı. Esnafa bereketli kazançlar dileyen Başer, ziyaret turuna Boğazlıyan Yukarı Mahalle'de AK Dava’ya gönül veren hanımlarla biraraya gelerek sürdürdü. Başer, burada yaptığı konuşmada, "Şahlanış ve Diriliş için kapı kapı dolaşarak davamızı tebliğ eden hanım kardeşlerimize muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer son olarak, seçim karargahında partililer ve Boğazlıyan halkıyla biraraya gelerek, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" için seçimlerin önemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler

#Yusuf Başer

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ