Yenifakılı Karadavut’la devam

Okuduğunuz haber
VAKİT BOĞAZLIYAN VAKTİ

Cezaevi Müdürlüğü

Anasayfa   /    Siyaset    /    VAKİT BOĞAZLIYAN VAKTİ

VAKİT BOĞAZLIYAN VAKTİ

AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

SİYASET      18 Ocak 2019 - 15:46     0

VAKİT BOĞAZLIYAN VAKTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, “Tevazu, samimiyet ve gayretle” yürütülen aday belirleme sürecinin bugün itibariyle sona erdiğini söyledi. Düğenci, “Boğazlıyan Belediye Başkanı Adayımız Gökhan Coşar, Ovakent Belde Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, Sırçalı Belde Belediye Başkan Adayı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belde Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Uzunlu Belde Belediye Başkan Adayı Turan Koç ve Yenipazar Belde Belediye Başkan Adayımız Cem Eser’dir. Şimdi Vakit Boğazlıyan Vaktidir” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Boğazlıyan İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.
16 Kasım’da sona eren aday adaylığı müracaatı sonrasında adayların belirlenmesi için Genel Merkez tarafından titiz bir çalışma ortaya konulduğunu; temayül, anket sonuçları başta olmak üzere, “Tevazu, samimiyet ve gayret”in ön planda tutulduğunu belirten Başkan Düğenci, “Adaylarımız Boğazlıyan ve Beldelerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
BOĞAZLIYAN GÖKHAN COŞAR
Yaklaşık bir yıldır ismi Belediye Başkan adayı olarak anılan, çalışmalarını ise Başkan Adayı gibi yürüten Gökhan Coşar’ın ismi dün resmen ilan edildi.
Boğazlıyan Merkez başta olmak üzere Belde Belediye Başkan Adayları’nı açıklayan İlçe Başkanı Düğenci, Ovakent’te Yusuf Büyük, Sırçalı’da Ferit Koçyiğit, Yamaçlı’da Şaban Altıntaş, Uzunlu’da Turan Koç ve Yenipazar’da Cem Eser’in aday gösterildiğini söyledi.
İlçe Merkezi başta olmak üzere 5 Belde’nin tamamını yeniden AK Partili adayların kazanacağını kaydeden Başkan Osman Düğenci, “Halkımızda biliyor ki, AK Parti kazandıkça ilçemiz ve beldemiz de kazanıyor. Hizmetlerin devamı için, yeni hizmet ve yatırımların gelmesi için seçmenlerimizin yeniden AK Parti diyeceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.
Aday gösterilmeyen aday adayların da, sanki Belediye Başkanı Adayıymış gibi çalışacakları dile getiren Başkan Osman Düğenci, “Tüm aday adaylarımızın tevazu, samimiyet ve gayretli olduklarını biliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak seçimde, AK Parti bayrağını daha ileriye taşıyacaklardır.
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Kadın ve Gençlik Kolları olarak, ilk günkü heyecanla seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Rabbim utandırmasın. Herşey Boğazlıyan için. Vakit Boğazlıyan Vakti” şeklinde konuştu. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ