Ergoterapi Ünitesi hizmette

Okuduğunuz haber
SON BAŞVURU ÇAĞRISI

Yaşasın 23 Nisan

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Son başvuru çağrısı

Son başvuru çağrısı

Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri için proje başvuru kabul tarihinin 27 Nisan 2018 tarihine kadar uzatıldı

EKONOMİ      19 Nisan 2018 - 23:23     0

Son başvuru çağrısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yapılan açıklamada, 4 alt sektörün desteklendiği 101 “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri için proje başvuru kabul tarihinin 27 Nisan 2018 tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi
21 Aralık 2017 tarihinde yayınlanan IPARD II 3. Başvuru Çağrı İlanı kapsamındaki 101 –“Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbirinin son proje başvuru kabul tarihinde değişikliğe gidildi. 
Süt, Kırmızı Et, Kanatlı Eti ve Yumurta Üreten Tarımsal İşletmelerin Fiziki varlıklarına yönelik yatırımların hibe ödemeleriyle desteklendiği 101 tedbirinde son başvuru tarihi 27 Nisan oldu. 
Süre Uzatımı ile ilgili açıklamada bulunan TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, “IPARD II 3. Çağrı ilanı kapsamında, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” başlığı altında süt, kırmızı et, kanatlı eti ve yumurta üretimi projeleri için 164 milyon 706 bin avro hibe bütçesi ayrılmıştır. Kurumumuz yayınlamış olduğu ilan çerçevesinde girişimcilerimizi ve çiftçilerimizi 42 ildeki TKDK il koordinatörlüklerine proje sunmaya davet etmiştir. 
Projelerin online sistemden son başvuruları 10 Nisan’dan 24 Nisan’a, online sistemden doldurulan belgelerin çıktısı ve istenen diğer evrakların son teslim tarihi ise 13 Nisan’dan 27 Nisan’a uzatıldı. Online başvuru sistemi 24 Nisan Salı günü saat 21.00’e kadar açık olacak. Söz konusu evrakların ise 27 Nisan Cuma mesai bitimine kadar TKDK il koordinatörlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Yatırımcıların proje başvurusu ve evrakların tesliminde yoğunluk yaşamamaları için işlemlerini son güne bırakmamaları önem arz ediyor. “ şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ