LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

Okuduğunuz haber
AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

KAYMAKAM COŞKUN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

AK Parti Yozgat eski Milletvekili ve Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 32 Bölge Birliği Başkanı video konferans yöntemi ile bir araya geldi. Bölge bölge kredi kullandırımından ötelemeye kadar yapılan işlemleri ve yaşanan sorunlar ile çözümleri paylaşan Akgül, normalleşme sürecinde esnaf ve sanatkarın üzerine düşen görevi  büyük özveriyle yerine getirdiğini, bunda  iki bini aşkın kooperatif gece gündüz çalışmasıyla birlikte büyük rol oynadığını söyledi

EKONOMİ      14 Mayis 2020 - 01:40     0

AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat eski Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, esnafa can suyu olmaya devam ediyor.
Türkiye’de esnaf ve sanatkara her zaman sahip çıkan Genel Başkan Akgül, koronavirüs mücadelesi kapsamında TESKOMB’un tüm imkanlarını üretim için seferber ederek, adeta can suyu oldu.
Önceki gün 32 Bölge Birliği Başkanı ile video konferans yöntemi ile bir araya gelen Abdulkadir Akgül, bölge bölge kredi kullandırımından ötelemeye kadar yapılan işlemleri ve yaşanan sorunlar ile çözümleri paylaştı. 
Akgül, normalleşme sürecinde esnaf ve sanatkarın üzerine düşen görevi  büyük özveriyle yerine getirdiğini, bunda  iki bini aşkın kooperatif gece gündüz çalışmasıyla birlikte büyük rol oynadığını söyledi.
Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdülkadir Akgül, koronavirüs salgınının ekonomiye olumsuz etkilerinin giderilmesini amaçlayan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında Halkbank’ın hayata geçirdiği “Esnaf Destek Paketi”nin esnaf ve sanatkara ulaşmasında gece gündüz çalışan kredi kefalet kooperatifleri başta olmak üzere 32 Bölge Birliği Başkanlarına teşekkür ederek, “Çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ