Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Okuduğunuz haber
SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem SEDEF, bir dizi ziyaretler kapsamında Yenipazar, Sırçalı, Yamaçlı beldeleri ile Dereçepni ve Çakmak köylerini ziyaret etti.

GÜNCEL      19 Temmuz 2022 - 10:33     0

SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

Yenipazar Beldesi’nde Belediye Başkanı Menderes Baran, MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen, İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partili tarafından karşılanan Sedef,  Belediye hizmet binasında personelle tek tek tokalaştı.
Belediye Başkanı Menderes Baran’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, daha sonra Belde esnafıyla bir araya gelerek sohbet etti. 
Yenipazar sonrası Sırçalı ve Yamaçlı Beldesi’ni ziyaret eden Sedef, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit’i ve Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.
Sedef, “Çalışmaları hakkında bilgilendiren, ilgi ve alakalarıyla misafir eden Belediye Başkanları ve Belediye personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Sırçalı ve Yamaçlı Beldesi’nde esnaflarla buluşan Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, onlarla sohbet etti, ülke gündemine dair konuşmalar yaptı.
Yamaçlı Beldesi’nden sonra Çakmak köyüne hareket eden Milletvekili Sedef,  geçtiğimiz aylarda İstanbul'da şehit düşen Polis Memuru Zafer Mat'ın ailesini ziyaret ederek emanetlerine hal hatır sordu, şehidimize tekrar Allah'tan rahmet ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ