YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Yenipazar Beldesi yakınlarında otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

GÜNCEL      19 Temmuz 2022 - 10:32     0

Feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre Abdülkerim Karatarla yönetimindeki Volvo marka 42 ETN 21 plakalı otomobil ile A. A. yönetimindeki Peugeot marka 66 EB 287 plakalı hafif ticari araç, Yozgat-Kayseri karayolu Yenipazar beldesi yakınlarında çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü A. K.  ile hafif ticari araçtaki F. A. olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif ticari araç sürüsü ile araçta bulunan E.A ve H.A. ise yaralandı.Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ