SEDEF’TEN DOLU DOLU ZİYARET

Okuduğunuz haber
AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

ÇEKEREK’TE OSB COŞKUSU

Anasayfa   /    Güncel    /    AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Erdem, Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavlarının 20 Temmuz 2022 tarihi saat 09:30'dan - 29 Temmuz 2022 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacağını duyurdu.

GÜNCEL      19 Temmuz 2022 - 10:34     0

AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Üçüncü dönem kayıt yenileme hakkı olduğu halde kayıt yenilemeyi kaçıranlar için 18 Temmuz tarihine kadar kayıt yenileme işlemleri devam edeceğini anımsatan Erdem konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü: “Üçüncü dönemde Açık Öğretim Lisesi ile AÖİHL ve MAÖL arasında okullar arası geçiş işlemi kapalıdır. 
Kayıt yenileme işlemi yapıldıktan sonra dersler otomatik seçilecektir. 
Daha önceden kayıt yenileme işlemini yaptıran, derslerini seçmiş veya sistem tarafından seçilmiş aktif ( 2021/3 ) konumda olan öğrencilerin bir şey yapmalarına gerek yoktur. Sınava gireceği dersleri dönem bilgileri - dönem dersleri ( dönem 2021/3 ) kısmından kontrol ederek derslere çalışabilirler.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ