BOĞAZLIYAN’DA AKAY RÜZGARI

Okuduğunuz haber
PROJEYE BÜYÜK İLGİ

AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    PROJEYE BÜYÜK İLGİ

PROJEYE BÜYÜK İLGİ

Boğazlıyan Gençlik Merkezi tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği büyük ilgi gördü.

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 00:32     0

PROJEYE BÜYÜK İLGİ

Gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla Boğazlıyan Spor Tesisleri alanında etkinlikler düzenledi.
Etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, zekâ ve akıl oyunları, becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer aldı. 
Her yaştan gencin katıldığı etkinliklerde sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek, gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı vurgulandı. Sahne kurularak halk oyunları, müzik, skeç, gibi gösteriler düzenlendi. 
 Etkinliklere Gençlik Merkezi çalışanları, gençlik liderleri ve gönüllü gençler gençlerin sosyalleşmesi ve keyifli zaman geçirmesi için çalıştı.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ