PROJEYE BÜYÜK İLGİ

Okuduğunuz haber
AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

Anasayfa   /    Güncel    /    AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

Göreve seçildiği günden itibaren yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını ve ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, selefini unutmadı. Kendisinden önce İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve başkanlığı sürecinde elde ettiği seçim başarılarıyla namı “Seçimlerin Kralı”na çıkan Hamza Kaya ile görüşen Düğenci, hedef 2023 hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 00:33     0

AK PARTİ’DE “HALEF-SELEF” BULUŞMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, göreve seçildiği günkü şevkle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
2019 yılında gerçekleştirilen Belediye Başkanlığı seçimlerinde büyük bir performans sergileyerek Boğazlıyan Belediyesi’ni bir kez daha AK Partili Başkan ile buluşturan Başkan Düğenci, hedefini 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine çevirdi.
Tüm mesaisini AK Parti bayrağını zirveye taşımak adına gerek İlçe Teşkilatı, gerek Kadın Kolları ve gerekse Gençlik Kolları ile birlikte hiçbir etkinliği hiçbir organizasyonu kaçırmayan Başkan Düğenci, bulduğu her fırsatta da bürokrasi, stk, dernek, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Önceki gün gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde bir önceki İlçe Başkanı Hamza Kaya’yı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım ile birlikte evinde ziyaret eden Başkan Osman Düğenci, misafirperverliğinden dolayı Kaya’ya teşekkür etti.
İlçe Başkanlığı sürecinde yapılan 7 seçimde de AK Parti’yi zirveye taşıyan ve bu başarısıyla Yozgat İl genelinde ismi “Seçimlerin Kralı”na çıkan Hamza Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Düğenci’ye başarılar diledi.
İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin ziyareti sosyal medya hesabında paylaşması sonrasında partililer, “Halef selef” buluşmasından duyduğu memnuniyeti yaptıkları yorum ve beğenilerle dile getirdi.
Başkan Düğenci ise paylaşımında; “ Önceki dönem İlçe Başkanımız Hamza Kaya abimizi ziyaret ederek hedef 2023 hakkında fikir alış verişi yaptık. Misafir perverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ