Trafik Haftası dolu dolu

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’DA AKAY RÜZGARI

PROJEYE BÜYÜK İLGİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’DA AKAY RÜZGARI

BOĞAZLIYAN’DA AKAY RÜZGARI

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a geldi.

GÜNCEL      13 Mayis 2022 - 13:24     0

BOĞAZLIYAN’DA AKAY RÜZGARI

Çakmak Köyü’nde Şehit Polis Memuru Zafer Mat’ın ailesine başsağlığı dileklerini ileten Başkan Akay, Köy Muhtarı Bülent Şakacı’nın davetine icabet ederek çiftçilerle bir kez daha hasret giderdi. Boğazlıyan’da da çok sayıda ziyaret gerçekleştiren Akay, ilçeden mutlu ve moralli ayrıldı.

12 yıllık Başkanlığı sürecinde çiftçiyi önceleyen, onlarla sık sık empati yaparak sorun ve beklentileri gideren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.
Yönetim Kurulu Üyeleri ve fabrika yöneticileriyle birlikte ilçeye gelen Başkan Akay’ın ilk olarak Şehit Polis Memuru Zafer Mat’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Çakmak Köyü Muhtarı Bülent Şakacı’nın davetine icabet eden Hüseyin Akay ve beraberindekiler daha sonra Boğazlıyan’a hareket etti.
İlçede de çiftçinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Yönetim Kurulu Başkanı Akay, sırasıyla Avni Hokkaömeroğlu, Zinnuri Eser, Atilla Yalçın, Pehlül Önen, Hakan Güzar’ı mekanlarında ziyaret etti.
Çay ocağında çiftçilerle hoş sohbet eden çiftçileri mutlu ve moralli görmenin mutluluğunu yaşadı.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, önceki gün gerçekleştirdiği ziyaretleri, sosyal medya hesabından şu şekilde özetledi:
“Ramazan’da pancar ekimi sırasında yine söz verdiğimiz üzere Çakmak muhtarımız Bülent Şakacının muhacir böreği ikramı davetine icabet ettik. O arada şehit polis memuru Zafer Mat’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Çakmak’lı çiftçilerimizin yakın ilgisine ve envai çeşit börek hazırlayan hanımefendilere çok teşekkür ediyoruz. Ellerine, gönüllerine sağlık.
Boğazlıyan’a gelmişken bir seri ziyarette bulunduk. 8 sene birlikte sorumluluk üstlendiğimiz Avni Hokkaömeroğlu, bir dönem rakip olmakla birlikte seviyeli bir duruş sergilemiş olan Zinnuri Eser, yine yönetim kurulumuzda birlikte görev yaptığımız Atilla Yalçın, Boğazlıyan Haber Gazetesi, Pehlül Önen ve Hakan Güzar’ı mekanlarında ziyaret ettik. Çok sayıda çiftçimizle selamlaştık, hal hatır ettik. çiftçilerimizi mutlu ve moralli görmekle bizim de mutlu olduğumuz bir proğram yaşadık. Allah ağız tadını bozdurmasın. Tüm dostlara selam olsun.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ