DOĞRUDAN TEMİN UYARISI

Okuduğunuz haber
OKULLARA HAYIRSEVER DESTEĞİ

BOĞAZLIYAN YÜKSELEN DEĞER

Anasayfa   /    Güncel    /    OKULLARA HAYIRSEVER DESTEĞİ

OKULLARA HAYIRSEVER DESTEĞİ

Köy Okullarına ve Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezi’ ne anlamlı hibe

GÜNCEL      04 Agustos 2022 - 22:48     0

OKULLARA HAYIRSEVER DESTEĞİ

Kaymakam Sayın Recep Aydın, Hayırsever İş Adamı Semi Avcı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ile birlikte Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezi, Çakmak Şehit Polis Zafer Mat İlkokulu, Şehit Mehmet Muratdağı Çalapverdi Ortaokulu, Karakoç İlköğretim Okullarını ziyaret ederek Semi AVCI Bey’in hibe ettiği 9 adet bilgisayarı okullarımıza teslim etti.
Okullarda incelemeler de bulunan Kaymakam Recep Aydın , yeni eğitim öğretimin köy, kasaba ve merkezde sorunsuz ve daha üst bir seviyede başlaması için yapılan hazırlıkları yerinde gördü, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Kaymakam Recep Aydın; "Eğitim her şeydir. Eğitime dair yapılan her şey de güzeldir. Eğitimle ilgili herkesin el birliği ile güç birliği ile çocuklarımızın için ülkemizin geleceği için bir şeyler yapmak zorundayız. Boğazlıyan’da  bir hayırseverlik geleneği var,  geçmişi var, kültürü var. Boğazlıyan’ın evlatları her şeyi hak ediyor. Zeki, ahlaklı, çalışkan, kimlikli, Anadolu’nun kadim ve emin ilçesi. Buraya ne yapılsa azdır. Ben buradan Hayırsever İş Adamı Semi Avcı’ya teşekkür ediyor, eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ