OKULLARA HAYIRSEVER DESTEĞİ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN YÜKSELEN DEĞER

Yerli buğday hasadı yapıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN YÜKSELEN DEĞER

BOĞAZLIYAN YÜKSELEN DEĞER

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçeyi “Marka Şehir” yapma noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

GÜNCEL      04 Agustos 2022 - 22:49     0

BOĞAZLIYAN YÜKSELEN DEĞER

3 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde Boğazlıyan’ı ilklerle buluşturan, hayal denilen yatırımları bir bir gerçekleştirerek ilçeye değer katan Gökhan Coşar, yapmış olduğu ve yapacağı hizmet ve yatırımlarla Boğazlıyan’ı, Marka Şehir yapma noktasında emin adımlarla ilerliyor. Eğitimden sağlığa, kültürden spora, ekonomik yatırımlardan sosyal projelere varıncaya kadar onlarca projeyi tamamlayan Başkan Coşar, “Durmak yok hizmete devam” sloganıyla üretmeye, istihdam oluşturmaya devam ediyor.

Yılların geri kalmışlık zincirini Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın 3 yıllık görevi sürecinde kırmaya çalışan Boğazlıyan, yapılan hizmet ve yatırımlarla şimdiden Yozgat’ın gözdesi haline geldi.
 “Gönül Belediyeciliği”nin en güzel örneğini sergileyen Başkan Gökhan Coşar, belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine büyük katkı sağlayan onlarca projeyi gerçekle buluşturdu.
Belediye’nin kıt kanaat imkanlarının yanına Ankara’nın da desteğini alarak dün hayal denileni bugün gerçekle buluşturan Başkan, Boğazlıyan’a yeni hizmet ve yatırımlar kazandırmak için durmadan çalışıyor.
Seçim sürecinde vaat ettiği yatırımları kısa sürede tamamlayarak gönüllere taht kuran Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “en büyük hayalim” dediği Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu da Türkiye rekoru sayılacak sürede tamamlayarak, yatırımcılara imkan sundu. Onlarca yatırımcının iş ve istihdam oluşturmak için arsa tahsislerini yaparak bir bir temellerini atmaya başlaması ilçenin umudunu, beklenti ve geleceğini OSB’ye çevirmesine vesile oldu.
Bir yandan mevcut OSB alanını genişletmeye çalışan ve diğer yandan da ilçenin yıllardır ihmal edilen yatırımlarına yoğunlaşan Başkan Gökhan Coşar, 3 yıllık süre zarfında; Fuat Organize Sanayi Bölgesi, Hayvan Pazarı Çatısı üzeri Güneş Enerji Sistemi Projesi, Halk Kütüphanesi, Kreş ve Gündüz Bakımevi, Taziye evi, Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü, Gasilhane Hizmet Binası, Kongre ve Kültür Merkezi, Sinema Salonu, Millet Kıraathanesi, Sosyal Tesis ve Kafeterya, Modern İş Merkezleri, Cavlak Termal Havuzu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Belediye Konuk Evi, Hayvan Pazarı Sosyal Tesisi, Ulaşım ağı noktasında 12 km. sıcak asfalt, 45 km. kilitli parke yol yapımı, Stick Şeker, Kolonyalı Mendil ve El Dezenfektanı Üretimi, 10 bin adet meyve ağacı ve 43 bin adet peyzaj bitkisi ile çevre düzenlemesi, İçme suyu hattında bulunan sağlıksız boruların sağlıklı borular ile değişimi, okulların fiziki şartlarında ve spor sahalarında yenileme çalışmaları, Boğazlıyan içi şehir hattı, sosyal market, kadın kooperatifi, itfaiye amirliği hizmet binası ve garaj, sosyal tesis ve kafeterya, bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sundu.
AK Partili Belediye olmanın ajantajını ve ayrıcalığını en iyi şekilde kullanarak, ilçeye yatırımların daha hızlı ve daha fazla gelmesini sağlayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, SGK hizmet binasının yapımı, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşası, spor tesisi, gençlik merkezi, Oğulcuk Barajı’nın tamamlanması, Uzunlu Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi’nin ilçeyle buluşmasını, Gazipaşa Ortaokulu’nun yeniden yapılmasını, Tomografi cihazının Hastane’ye kazandırılması noktasında büyük emekler sarf ederek, ilçe halkının hayır dualarını almasını bildi.
On yıllarca sürecek kazanımları 3 yıllık sürede Boğazlıyan’a kazandıran Başkan Coşar, atıksu arıtma tesisi, yaşlı bakımevi, ilçe otogar binası, Selçuklu Çarşısı (İş hanı), İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni hizmet binası, TOKİ 315 konutluk TOKİ, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezi,  112 Hizmet Binası yapımı çalışması ve hayvan barınağının yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ