Heryerde Gözan var

Okuduğunuz haber
MHP SOFRAYA SIĞMADI

Yaşama açılan pencere

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP sofraya sığmadı

MHP sofraya sığmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkaya İlçe Teşkilatı ve MHP Yozgat Milletvekili Adayı Sarıkayalı işadamı Osman Gözan tarafından düzenlenen iftar sofrası dolup taştı. Binlerce halkın katılımı ile gerçekleşen ve sofraya sığmayan halk, meydanı Osman Gözan ismi anıldığı esnada,  "Yüreği büyük insan, seni Meclis'e göndereceğiz" tezahüratlarıyla inletti.

SİYASET      07 Haziran 2018 - 01:54     0

MHP sofraya sığmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkaya İlçe Teşkilatı ve MHP Yozgat Milletvekili Adayı Sarıkayalı işadamı Osman Gözan tarafından düzenlenen iftar sofrası dolup taştı. Binlerce halkın katılımı ile gerçekleşen ve sofraya sığmayan halk, meydanı Osman Gözan ismi anıldığı esnada,  "Yüreği büyük insan, seni Meclis'e göndereceğiz" tezahüratlarıyla inletti.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sarıkayalı İşadamı, MHP Yozgat Milletvekili Adayı Osman Gözan, MHP İlçe Teşkilatı'yla birlikte Sarıkaya halkına iftar verdi.
İlçenin en geniş meydanında düzenlenen iftar sofrasına; İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Avukat Ömer Açıkel, MHP Yozgat Milletvekili Adayları İ. Ethem Sadef, Yusuf Mertoğlu, Osman Gözan, Ahmet Özbek, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman, MHP Sarıkaya İlçe Başkanı Abdullah Güngör, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Bülent Doğan, daire müdürleri, STK temsilcileri, Dernek Başkanları başta olmak üzere, binlerce Sarıkaya halkı katıldı. 
Semazen gösterisi ile başlayan program, katılımcıları mest etti. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından akşam ezanıyla iftarlarını açan davetliler, yapılan duaya hep birlikte "Amin" dediler.
İftar sofrasına katılan misafirlere teşekkür ederek sözlerine  başlayan MHP İlçe Başkanı Abdullah Güngör, "Milliyetçi ve Ülkücü olmaktan bir kez daha gurur duyuyor, MHP'li olmanın, MHP'li kalmanın ömre bedel hazzını Sarıkaya'da sizlerle yaşıyorum" dedi.
ÜLKÜCÜ OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM
Güngör kısa yaptığı konuşmasını şöyle tamamladı:
"24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bizleri yalnız bırakmayan siz Sarıkayalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Avukat Ömer Açıkel'in Sarıkaya'ya işaretleri ve üç hilalin dalgalanmasına vesile olmasında emeği olan siz Sarıkayalılar hepiniz hoşgeldiniz.
Milliyetçi ve Ülkücü olmaktan bir kez daha gurur duyuyor, MHP'li olmanın, MHP'li kalmanın ömre bedel hazzını Sarıkaya'da sizlerle yaşıyorum. Milletvekili adaylarımızı size, sizleri de Allah'a emanet ediyor, saygılar sunuyorum. Allah'ın rahmeti, bereketi üzerinize olsun. Ne mutlu Türküm diyene."
Daha sonra kürsüye davet edilen, Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanları arasında yer alan Sarıkaya Belediye Başkanı Avukat Ömer Açıkel'in konuşmasına Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nun "Özmenem" şiirini okumasıyla başladı.
Açıkel'in, "Değerli hemşerilerim burası Sarıkaya. Sarıkaya'da her şeyin bir farkı olacak, her şeyin bir farkı var. Çünkü Sarıkaya'da sizin evladınız Ömer Açıkel var" sözlerine, davetliler alkışlarla karşılık verdi.
SARIKAYA'YI DÜNYAYA TANITTIK
4 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince yaptıklarının bir çoğu tarafından hayal bile edilemeyeceğini ifade eden Açıkel, "24 Haziran'da yapılacak seçimde Cenab-ı Allah'ın izniyle inşallah MHP Meclis'te daha güçlü temsil edilecek. Bizim yaptıklarımız ortada. Yaptıklarımızı hayal edemeyenler bugün kürsülerden bizi eleştiriyorlar. Biz son 4 yılda Sarıkaya tarihinde yapılmayan ilkleri yaptık, ilkleri başardık. Sarıkaya'yı bırakın Türkiye'de bütün dünyaya biz tanıttık. Biz bunu yaparken MHP'li ve ülkücü vizyonunu hakim kılarak yaptık" dedi. 
Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Ömer Açıkel, "Bakınız 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde ışıkları yanan tek Genel Merkez Milliyetçi Hareket'in Genel Merkezi'ydi. Uçaklar alçak uçuş yaparken Genel Başkanımız bütün ışıkları açtırdı. Hepimize emir ve buyruk verdi. "Bu hain darbe teşebbüsünü ne olursa olsun ülkücüler engelleyecek" dedi, ülkücüler Allah'a çok şükür bu darbe teşebbüsünü engelledi" şeklinde konuştu.
CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR
Açıkel sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü: Şimdi bilge liderimiz devletin bekası için Cumhur İttifakı millet aklı diyerek üst aklın oyunlarını bozabilmek için 24 haziranda bizim Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Peki Sarıkayalı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği adam Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek mi? (Büyük alkış kopuyor.)
 Ama biz bir ittifak yaptık., Bu ittifak Cumhur İttifakı. Bu Cumhur İttifakı'nın içerisinde MHP'nin çok kıymetli adayları var. Yıllardır başka partilerin milletvekili adaylarına oy veriyorsunuz. Yıllardır onlara 4-0 verdiniz, 5-0 verdiniz, 6-1 verdiniz, 3-1 verdiniz maalesef Yozgat'a hak ettiği değeri vermediler. Bugün MHP'nin adayları inşallah iktidarın bir ortağı olarak Sarıkaya için., Yozgat için ne gerekiyorsa elini değil gövdesini taşın altına koymaya hazır insanlar.
Sarıkaya'nın evladı Osman Gözan'a sahip çıkacak mısınız? (Büyük alkış sesleri.)
Sarıkaya farkını bu iftar sofrasında gösterdi. Seçim sürecinde, belediye seçiminde gösterdi. 24 Haziran'da farkımızı bir kez daha göstermeye var mısınız? (Yine büyük alkış sesleri)
AÇIKEL 4-0'I İSTEDİ
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, konuşmasının son kısmında Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Adaylarını tek tek anons ederek kürsüye davet etti. Açıkel, anonsunda şöyle konuştu:
"O zaman ben size Yozgat'ın yiğitleri Milletvekili adaylarımızı takdim etmek istiyorum, kendilerini de sahneyle davet etmek istiyorum. Sorgun'dan yetişmiş gencecik bir fidan. Ülkü uğrunda, ülkü ocakları başkanlığı yapmış Ziraat Mühendisi arkadaşımız sayın Ahmet Özbek beye bir alkış rica ediyorum. 
Aramızda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ak Saçlısı, yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim kampanyalarında nerede olursa olsun, hangi sırada olursa olsun, listede olsun olmasın canla başla mücadele eden merkez bankasından emekli ekonomist, bürokrat Çadırardıç eski Belediye Başkanımız sayın Yusuf Mertoğlu ağabeyim bir alkış da ona rica edeyim.
1992 yılından beri tanıdığım ülkü ocaklarında beraber mesai harcadığım, benim ortaöğretim masa başkanlığımı yapan, daha sonra 8 sene Yozgat İl Ülkü Ocakları Başkanlığı gibi şerefli bir görevi layıkıyla yerine getiren, 2 dönem Yozgat Merkez İlçe Başkanlığımızı yapan, 3 senedir bu zorlu süreçte  ihanete uğradığımız bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi'ni dimdik  ayakta tutan çocukluk, mahalle, okul arkadaşım, MHP'nin 1'nci sıra Adayımız sayın Ethem Sadef başkanımı kürsüye davet ediyordum.
Şimdi Sarıkaya'nın evladına sıra geldi. Sanayi ve iş alanında başarılarıyla hem bizleri hem de Sarıkaya'yı gururlandıran, Sarıkaya'nın öz evladı, iş yerleri Sarıkaya'da olan, evi Sarıkaya'da olan, Ankara'ya giderse Sarıkaya'yı unutmayacak olan, Sarıkaya'nın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinçlenen acı günümüzde kederimizi paylaşan, mutlu günümüzde sevincimizi çoğaltan içimizden biri kardeşimiz Osman Gözan'ı davet ediyorum.
Biz kendimizi size, sizinle birlikte Allah'a emanet ediyoruz. Aman oyları bölmeyin diyenlere inat hala 4-0 yapacağız diyenlere inat, 2 tane vurursanız geçersiz sayılır diye yalan söyleyenlere inat, Cumhur İttifakı'nda 3 Hilal'in altına oy verecek miyiz? Peki o zaman biz Yozgat'tan 3 milletvekilini hatta biraz daha zorlarsak Ahmet kardeşimizi Ankara'ya gönderecek miyiz?"
Belediye Başkanı Ömer Açıkel'in konuşmasına müteakip kürsüye Milletvekili Adayı, Sarıkaya'nın öz evladı Osman Gözan isminin anons edilmesiyle davetliler adeta coşarak, Gözan'a sevgi gösterisinde bulundu. 
MEYDAN "GÖZAN" DİYE DİNLEDİ
MHP Milletvekili Adayı Osman Gözan, konuşmasına davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı.
"Sayın Kaymakamım, sayın İl Başkanım, sayın İlçe Başkanlarım, Kadın Kolları başkanım, Ocak Başkanlarım, sayın Ak Parti İlçe Başkanım, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler., Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Bugünkü Sarıkaya İlçe Başkanlığı ile birlikte düzenlediğimiz iftar soframızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bu Ramazan ayında tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin. Sağ salim Ramazan Bayramı'na eriştirmeyi ve diğer bayramları da görmeyi nasip eylesin."
Milletvekili Adayı Osman Gözan, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
BEN SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
"Bildiğiniz gibi 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminde MHP'den aday oldum. Bu yola çıkarken hiç bir menfaat karşılığı beklemeden sırf Yozgat'ın, Sarıkaya'nın gelişmesine katkı sağlamak adına, bugüne kadar sanayi ve ticaret alanındaki bilgi, birikimim ve deneyimimle hemşerilerime yararlı olmak amacıyla öncelik olarak bildim. Sarıkaya'nın evladı olarak da bugün karşınıza milletvekili adayı olarak çıktım. 
Bugüne kadar geçen sene içerisinde hangi partiden olursa olsun bütün Sarıkayalı hemşerilerimin desteğini hep yanımda hissettim. Bundan dolayı da çok mutluyum, iyi ki Yozgatlı'yım, iyi ki Sarıkayalı'yım. Sarıkayalı olduğum için de gurur duyuyorum. 
İnşallah seçimlerde de sarıkaya içinden yetişen kendi evladınız, kendi kardeşinize sahip çıkacaksınız. Bundan da eminim. Sarıkaya'nın ve Yozgat'ın bugüne kadar çözülemeyen problemlerini, sıkıntılarını çözmek için hepinizden vekalet istiyorum. Ben bu konuda sizin vekiliniz olmak istiyorum. Eğer bu yetkiyi bana verirseniz Sarıkaya'yı göç eden değil göç alan ilçe haline getireceğim.
Ben Sarıkaya'da insanların evlatlarını eğitim için başka ile göndermelerine izin vermeyeceğim. Sınavla öğrenci alacak okullar listesini Sarıkaya'da inşallah ekleyeceğim. Bugüne kadar açılmayan yüksek okulun da inşallah açılması bize nasip olacak. Ben iş ve ticaret hayatının içinden birisi olarak doğru projelerle, doğru yatırımlarla yapıldığı takdirde projelere önderlik edecek milletvekili olduğum sürece Sarıkaya istihdamı artıracak, göçü önleyecek, insanlara yeni iş ve aş kapısının açılacağına söz veriyorum.
SARIKAYA EVLADINA SAHİP ÇIKACAKTIR
Ülkemiz çok çorlu bir süreçten geçiyor. Bugüne kadar devletin yüksek menfaatlerini savunun ve bu doğrultuda hiç bir menfaat gözetmeksizin MHP Meclis'te ne kadar güçlü olursa, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları da o kadar çabuk bozarız. Bizim parti olarak bu seçimde Cumhurbaşkanı Adalımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben de bir çoğunuzun evladı, bir çoğunuzun kardeşi olarak, her şeyden önemli bir Sarıkayalı olarak Sarıkaya'nın evladına sahip çıkmanızı istiyorum.
Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun varolun Allah'a emanet olun. Ne mutlu Türküm diyene."
Milletvekili Adayı Osman Gözan'dan sonra kürsüye davet edilen Milletvekili Adayları İ. Ethem Sadef, Yusuf Mertoğlu ve Ahmet Özbek'in konuşmaları sonrasında program sona erdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ