Ekici yasa boğdu

Okuduğunuz haber
KARADAVUT YOLLARA DÜŞTÜ

Yürekler Afrin için çarptı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Karadavut yollara düştü

SON DAKİKA ! Karadavut yollara düştü

Yenifakılı İlçesinin işbilir Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, ilçenin yol ağını genişletmek ve mevcut yolların fiziki yapısını iyileştirmek için hazırlamış olduğu dosyayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu

SİYASET      26 Mart 2018 - 23:54     0

Karadavut yollara düştü

Yenifakılı İlçesinin işbilir Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, ilçenin yol ağını genişletmek ve mevcut yolların fiziki yapısını iyileştirmek için hazırlamış olduğu dosyayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu. Hızlı tren hattının Yenifakılı ilçesinden geçiyor olmasının alt yapısını şimdiden oluşturan Başkan Karadavut, "Hemşerilerimizin, Yenifakılı ilçemize daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşması için yol ağlarımızı genişletiyor ve çoğaltıyoruz" dedi.

İlçesi küçük, projeleri büyük olan Yenifakılı İlçesi Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Yerköy'deki Hızlı Tren Hattının ray döşemesi törenini fırsata çevirdi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile birlikte Yerköy'e gelen Arslan'ı karşılayan Başkan Karadavut, Bakan Arslan'a yol ağlarıyla ilgili bilgiler vererek, bir takım taleplerde bulundu.
Beraberinde AK Parti Yenifakılı İlçe Başkanı Sedat Sarıarslan'la birlikte ilçenin sorun ve beklentileriyle ilgili dosya hazırlayan Başkan Yalçın Karadavut, Bakan Arslan'dan, Özler-Yenifakılı, Yenifakılı - Yamaçlı arası yolların Özel İdare'den Karayolları Genel Müdürlüğü ağına alınmasını, Kozaklı - Yenifakılı - Boğazlıyan çevre yolunun ihaleye çıkarılmasını, 28 Mart'ta ihalesi yapılacak olan hızlı tren hattında, Yenifakılı Hızlı Tren İstasyonu'nun yeri ile ilgili bilgiler sundu.
Bir yerleşim yerinin gelişip büyümesi ve cazip hale gelmesinin en önemli etkenlerden birisinin de yol ve ulaşım ağı olduğuna dikkati çeken Başkan Yalçın Karadavut, yaptıkları ikili görüşmelerde hem Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan, hem de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan gayet olumlu cevaplar aldıklarını belirtti.
Yerköy - Kayseri hattı hızlı demiryolu hattının tamamlanması sonrasında Yenifakılı ilçesinin cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Başkan Karadavut, "Bizler şimdiden geleceği düşünmek zorundayız. Çünkü Yenifakılı, her geçen gün büyüyor ve göç alıyor.
Hemşerilerimizin memleketimize ve şehrimize daha huzurlu ve konforlu ulaşım yapabilmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ