İZAHI YAPILMADAN MİZAHI YAPILIYOR!

Okuduğunuz haber
KADINA ŞİDDETE HAYIR

POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    KADINA ŞİDDETE HAYIR

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde toplumsal farkındalığın arttırılması, koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması amacıyla; “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” Boğazlıyan’da gerçekleştirildi. Tüm kadınların, çocukların ve insanların şiddetten uzak, sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeleri dileklerinde bulunulan toplantıda, sıfır tolerans ilkesiyle yürütülecek mücadele ile kadınların hayatın her alanında güçlü ve etkin olmalarına vurgu yapıldı, kadınlara karşı şiddetin önlenmesi adına çalışmaların artacak devam edeceğine dikkat çekildi.

GÜNCEL      29 Kasim 2022 - 00:00     0

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Toplumsal yaşamımızın her kademesinde doldurulamaz yeri olan kadınlarımızın korunması, izlenmesi, Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bu noktada toplumsal farkındalığı artırmak adına ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ Boğazlıyan Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirildi.
Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, MYO Müdürü Mustafa Kocakaya, Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevda Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ve Müftü Atıf Akşit ile birlikte kurum müdürleri, siyasi parti temsicileri ve öğrenciler katıldı.
Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevda Şahin, Kadına yönelik şiddeti önlemede sorumlulukların farkında olduklarını belirttiği konuşmasında; “Hizmet sunduğumuz kesimin büyük bir çoğunluğunu oluşturan kadınlara karşı şiddetin önlenmesi adına çalışmalar yürütüyoruz. Şiddetin önlenmesi adına farkındalık oluşturmak adına bugün bu programı gerçekleştirdik. İnanıyorum ki şiddetle mücadeleyi rolü fikri ve sorumluluğu olan tüm tarafların katkılarıyla birlikte çözeceğiz. Şiddetsiz bir toplum inşaası yolunda üzerimize düşen görevi yapmaya kararlıyız” dedi.
Şahin, sıfır tolerans ilkesiyle yürütülecek bu mücadele sayesinde kadınların hayatın her alanında güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edileceğinin altını çizdi. Bu programın farkındalığın artırılarak mücadeleye güç katmasını temenni etti.
Programda; İlçe Müftüsü Atıf Akşit, Kadına Yönelik şiddeti önlemede dini referanslar konulu bilgilendirme de bulundu.
Daha sonra; Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarının şiir dinletisi, tirat gösterisi sunumunun ardından Av. İhsaniye Baran, ‘6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi’ hakkındaki kanun kapsamında katılımcıları bilgilendirdi.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ