KADINA ŞİDDETE HAYIR

Okuduğunuz haber
POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

ESNAF BİZİMLE KAZANACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

İl Genel Meclis Üyeleri, lisanslı depoculukta Türkiye’de söz sahibi olan Polat Agro Lidaş’ı ziyaret etti

GÜNCEL      29 Kasim 2022 - 00:01     0

POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

Lisanslı depoculuk alanında; Boğazlıyan, Yamaçlı ve Kozaklı’da yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye’de söz sahibi konuma gelen Polat Agro Lidaş’ı ziyaret eden AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Mukdat Erdem ve AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, “Böyle bir yatırımı ilçemize ve bölgemize kazandıran İş İnsanı Mehmet Polat’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Polat Agro Lidaş, medar-ı iftiharımızdır” dedi.

AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Mukdat Erdem ve AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, son yıllarda Boğazlıyan başta olmak üzere Yamaçlı ve Kozaklı’ya yapmış olduğu lisanslı depoculuk alanındaki yatırımlarla Türkiye’de ilk 3’e giren Polat Agro Lidaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat’ı ziyaret etti.
Böylesi anlamlı bir yatırımı gerçekleştiren İş İnsanı Polat’a teşekkür eden Erdem ve Arslan, “Polat Agro Lidaş, gerek istihdama ve gerekse ülke ekonomisine sağladığı katkılarla hepimizin övünç kaynadığı olmuştur” dedi.
İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, lisanslı depoculuk alanında yapmış olduğu yatırım ve verilen hizmetlerle çiftçi ve üreticinin daha çok kazandığını söyledi.
Polat Agro Lidaş’ın sadece bölgede değil, Türkiye’de söz sahibi olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Arslan, “İş insanı Mehmet Bey’e öncelikle bölgemize ve ülkemize böylesi devasa tesisler kazandırdığı için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Mehmet Bey, bölgemizin önderi, Lidaş konusunda lideri, girişimci. Bölgemize ciddi manada istihdam sağlayan iş insanı. Başarılarının devamını diliyorum.
Bir üretici olarak, Lidaş’ın bizlere çok büyük katkısı olmuştur. Bizler için büyük kazanç kapısı ve kolaylıkları sunmuştur. 
Yamaçlı, Boğazlıyan ve Kozaklı’ya açtığı tesislerin büyük katkısı var. Kendisine şahsım, partim ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.
İl Genel Meclis Üyesi Mukdat Erdem de yaptığı konuşmada; “Mehmet Bey’e yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Boğazlıyan, Yamaçlı ve Kozaklı’ya yapılan yatırımlar, çiftçi ve üreticimiz için büyük nimet olmuştur. Gerek istihdama ve gerekse ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan sayın Polat’a lisanslı depoculuğun öncüsü olmuştur. Bu da bizler için büyük mutluluk kaynağıdır” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclis Üyeleri Erdem ve Arslan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat Agro Lidaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Polat, “Bölgede bizim yatırımlarımız ileriki aşamalarda çoğalacak. Her zaman için desteklerinizi bekliyor, nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ