Şehidimiz anısına

Okuduğunuz haber
HİZMET İÇİN GELİYORUM

CHP adaylarını açıkladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Hizmet için geliyorum

Hizmet için geliyorum

CHP Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Karakoçluoğlu: Hizmet için geliyorum

SİYASET      22 Ekim 2018 - 20:48     0

Hizmet için geliyorum

CHP Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Karakoçluoğlu:
Hizmet için geliyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Karakoçluoğlu, “Boğazlıyan’a ve Boğazlıyanlılar’a hizmet etme noktasında ben de varım” dedi. Bilgi birikim ve tecrübesini Boğazlıyan’ın gelişmesi için yola çıktığını vurgulayan Karakoçluoğlu, “Ben partimin neferiyim. Aday olsam da olmasam da partim için aynı heyecanla çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapan Abdullah Karakoçluoğlu, “İlçem için, hemşerilerim için yapılacak hizmette ben de varım” dedi.
Cuma günü başvuru dilekçesini İlçe Örgüt Başkanı Ahmet Peker’e sunan Karakoçluoğlu, bilgi, birikim ve tecrübelerimi Boğazlıyan ilçemizi geliştirmek, güzelleştirmek ve ilçe halkımızın huzurlu bir şekilde yaşamaları için yola çıktığını anımsatan Karakoçluoğlu, “Siyasete girmem için yapılan ısrarlara fazla diremezdim, hizmetten ve görevden kaçamazdım” diye konuştu.
Aday olması ve Belediye Başkanı seçilmesi durumunda sadece CHP’nin değil, tüm Boğazlıyan’ın Belediye Başkanı olacağını, adaletli ve tarafsız bir Başkanlık yapacağına vurgu yapan Abdullah Karakoçluoğlu, “Bu memleket bizim. Bizler ayrıştırmaya değil birleştirmeye talip olduk. Boğazlıyan’ın bir fazla hizmeti alması için gecemizi gündüzümüze katacağım. 27 yıllık tecrübemi ilçemin gelişmesi, halkımızın refah ve mutluluğu için kullanacağım” şeklinde konuşan Başkan Aday Adayı Karakoçluoğlu, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öncelikli hedefim, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı görevini kazanmak. Belediye’yi bir halk belediyesi haline getireceğim. Ben CHP’den Belediye Başkanı seçildiğim zaman sadece CHP’nin değil bütün Boğazlıyan’ın Belediye Başkanı olacağım. Ayrım yapmadan, kimseyi gözetmeden yaptığım işlerin bütün hukuk çerçevesi içerisinde yapılacağını, halkımı kucaklayacağımı bilmelerini istiyorum. 
Ben işletmeciyim. İşletmenin ne demek olduğunu bilen birisi olarak Boğazlıyan’da yeni istihdam alanlarının oluşması için vargücümle çalışacağım. 
Boğazlıyan’ın yığınla eksikleri var. 27 yıllık bir birikimimi bu eksikliklerin giderilmesi için harcayacağım. Alnımız ak, yüzümüz ak. 
Ben aday adaylığı müracaatımı yapmadan önce, büyüklerimin, arkadaşlarımın  görüşlerini aldım, hepsi de olumlu baktı, destekleyecekleri vaadini verdiler.
Aday olamasam bile, aynı heyecanla, aynı gururla adayımızın yanında çalışacağım. Ben partimin neferiyim.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ