TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOĞAZLIYAN’DAN

Okuduğunuz haber
GÖNÜLLERE SEFER VAR, 14 MAYIS’TA ZAFER VAR

TEKNOFEST’İN BİR’İNCİSİ BOĞAZLIYAN

Anasayfa   /    Güncel    /    GÖNÜLLERE SEFER VAR, 14 MAYIS’TA ZAFER VAR

GÖNÜLLERE SEFER VAR, 14 MAYIS’TA ZAFER VAR

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, Yozgat’ı karış karış gezmeye devam ediyor

GÜNCEL      02 Mayis 2023 - 00:13     0

GÖNÜLLERE SEFER VAR, 14 MAYIS’TA ZAFER VAR

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Adayı ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, seçim çalışmaları kapsamında Boğazlıyan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akgül, “Bir ve beraber olmalıyız. Ülkemiz sürekli yükselişte. Elbette bu yükseliş sürekli birilerini rahatsız ediyor. Türkiye’de istikrar var. Güçlü bir yönetim var” dedi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Adayı ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Boğazlıyan’da  bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlçede; vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül’ün ziyaretlerine; AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş ve Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Mikail Demir ve Muktat Erdem ile partililer eşlik etti.
SANDIKTA AKGÜL’LER AÇACAK
14 Mayıs seçiminin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu vurgulayan AK Parti Yozgat Milletvekili adayı ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, “Bir ve beraber olmalıyız. Ülkemiz sürekli yükselişte. Elbette bu yükseliş sürekli birilerini rahatsız ediyor. Türkiye’de istikrar var. Güçlü bir yönetim var” dedi.
AKGÜL, YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTI
Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili adayı ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Akgül, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimin “hayırlı ve uğurlu olması” temennisinde bulunarak, Boğazlıyan’da büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanmasından dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getirdi.
AK iktidar döneminde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının AK Parti tarafından yapıldığına dikkat çeken Akgül, “Bizim tek bir siyaset anlayışımız var. O da halka hizmet. Güçlü bir Türkiye için 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; Bizim sevdamız Boğazlıyan, bizim sevdamız Yozgat, bizim sevdamız ülkemizdir. Sandıkta bir ve beraberiz olacağız” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin daha da büyümesi ve kalkınmasına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Akgül, Türkiye’nin Ak kadrolarca büyük yatırımlara imza attığını ve yatırımlardan Boğazlıyan’ın da faydalandığını ve faydalanmaya devam edeceğini dile getirdi.
Akgül, ayrıca esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi limitinin de talep doğrultusunda 1 Milyon 500 Bin’e çıkacağını ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ