YOZGAT’A HİZMET MHP İLE GELİR

Okuduğunuz haber
TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOĞAZLIYAN’DAN

GÖNÜLLERE SEFER VAR, 14 MAYIS’TA ZAFER VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOĞAZLIYAN’DAN

TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOĞAZLIYAN’DAN

27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında altıncısı düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Duru Dağıstanlı Türkiye birincisi oldu.

GÜNCEL      02 Mayis 2023 - 00:12     0

 TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOĞAZLIYAN’DAN

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Samet Cengiz ve öğrenci Duru Dağıstanlı'yı tebrik etti.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar yaptığı açıklamada, “ Engelsiz Yaşam Teknolojileri Yarışması kategorisinde 26 bin başvurudan İstanbul’da yapılan Teknofest'te Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezimizden öğretmeni Samet Cengiz ve öğrencimiz Duru Dağıstanlı'nın projesi Türkiye Birincisi oldu. 
“Bizlere yaşattıkları gurur verici başarıdan dolayı Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezi öğretmenimiz Samet Cengiz ve öğrencimiz Duru Dağıstanlı’yı içtenlikle tebrik ediyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ