BİR ÇINARI DAHA KAYBETTİK

Okuduğunuz haber
GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR

ÖZGÜRLÜK ATEŞİ UZUNLU’DA YAKILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR

GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR

Boğazlıyan Kaymakamı  ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Davut SİNANOĞLU’nun talimatları doğrultusunda bu yıl 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında  ihtiyaç sahibi ailelerle “Gönül Sofrasında” buluşuyoruz. 

GÜNCEL      23 Mayis 2019 - 00:51     0

GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR

Ramazan ayı boyunca ailelere konuk olan ve iftarlarını birlikte açan İlçe Kaymakamı Sinanoğlu, ailelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek, kimsesizlerin kimsesi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Önceki gün de, vatandaşları Boğazlıyan Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde misafir eden Davut Sinanoğlu, “Gönül Sofrasında Buluşma” etkinliği kapsamında ilçemizde ikamet eden Yaşlı, Engelli, Genç, Mülteci ailelerle iftarda bir araya geldi. 
Paylaşma ve Dayanışmanın zirve yaptığı mübarek günlerde her kesimden ailelerle buluşarak “Gönül Sofrasında” buluştuk. Son derece sıcak ve samimi ortamda geçen yemekte konuşan İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Davut SİNANOĞLU, “Paylaşma ve Rahmet ayı olan ramazanda sizlerle aynı iftar sofrasında olmaktan mutluluk ve kıvanç duyuyorum. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı olarak her zaman sizlerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Çünkü Sosyal devlet her zaman vatandaşının yanında olan sorunlarını çözen devlettir.Bu gün bu sofrada engelli, yaşlı, eşi cezaevinde olan, mülteci , genç ailelerimizle bir araya geldik. Soframızı paylaştık bundan daha güzel ne olabilir ki. Şimdiden kadir gecenizi ve ramazan bayramınızı tebrik ediyorum dedi. Program Kaymakamımız tarafından çocuklara hediye verilerek son buldu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ