İNCİOĞLU YASA BOĞDU

Okuduğunuz haber
BİR ÇINARI DAHA KAYBETTİK

GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR

Anasayfa   /    Güncel    /    BİR ÇINARI DAHA KAYBETTİK

BİR ÇINARI DAHA KAYBETTİK

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adaylarından, Tarım Kredi Başak Yem Fabrikası eski Müdürlerinden Abdullah Karakoçluoğlu’nun Annesi Elmas Karakoçluoğlu (86), Hakk’ın rahmetine kavuştu.

GÜNCEL      23 Mayis 2019 - 00:51     0

BİR ÇINARI DAHA KAYBETTİK

Yakalandığı amansız rahatsızlıktan kurtulamayan 7 çocuk annesi Karakoçluoğlu, için önceki gün Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda bürokrat ve ilçe halkının katıldı. 
Cenazesi doğup büyüdüğü Karakoç Mahallesi’ne getirilen Elmas Karakoçluoğlu, Aile Kabristanlığı’nda dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak, Abdullah Karakoçluoğlu başta olmak üzere Karakoçluoğlu Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı, rahmeti rahmana kavuşan Elmas Teyzemize de Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ