FERTLER ÖLÜR, MİLLET YAŞAR!

Okuduğunuz haber
OVAKENT’TE BÜYÜK BULUŞMA

COŞKUYLA KUTLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    OVAKENT’TE BÜYÜK BULUŞMA

OVAKENT’TE BÜYÜK BULUŞMA

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 31 Mart yerel seçimlerde aldığı oy oranı ile Yozgat genelinde rekor kıran Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük’ü ziyaret ederek, hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti. Ovakent’in kendileri için de önemli bir belde olduğuna vurgu yapan Başkan Akay, “Bugün kendi evimiz gibi, sizleri bir kardeşimiz görerek buraya geldik ve iyi temennilerimizi, başarı dileklerimizi aynı zamanda elimizden gelirse destek dileklerimizi de sizinle paylaşmak istedik” dedi.

GÜNCEL      10 Nisan 2019 - 23:08     0

OVAKENT’TE BÜYÜK BULUŞMA

31 Mart yerel seçimde almış olduğu oy oranı ile Yozgat’ta rekor kıran AK Parti Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ağırlardı.
Ovakent’e, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür ve fabrika bürokratları ile adeta çıkarma yapan Başkan Akay’ı , Ovakent halkı da yalnız bırakmadı.
Başkan Büyük’e, “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileten Başkan Hüseyin Akay, Ovakent’in Kayseri Şeker Fabrikası için de önemli bir yer olduğunu belirterek, Ovakent’te başarılı hizmetlerin yapılmasının kendilerini de yakından ilgilendirdiğini söyledi.
AKAY: SİZLERE İNANIYORUZ, GÜVENİYORUZ
Bürokrasiden gelen eğitimci Başkan Büyük’ün, yapacağı hizmetler ve faaliyetlerden hiç kuşkusunun olmadığını ifade eden Başkan Akay, “Biz size başlangıçtan itibaren inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah bu konuda hem Ovakent halkını hem bizim hem de kendinizin yüzünü ağartacaksınız” diye konuştu.
Başkan Hüseyin Akay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Zorlu bir süreci geride bıraktınız. Tabii önemli bir sorumluluk üstlendiniz. Ovakent bu bölgede gerçekten önemli bir yerleşim birimi belde. Bizim açımızdan da çiftçinin tarımın yoğun bir şekilde yapıldığı yer. Çok sayıda çiftçimiz, çalışanımız burada faaliyet yürütüyor. Bizim açımızdan da oldukça önemli bir yer. 
Ovakent’te başarılı hizmetlerin yapılması bizi de yakından ilgilendiriyor. Biz inanıyoruz ki siz bürokrasideki tecrübeniz, milli eğitimdeki tecrübenizin de katkısıyla burada önemli ve başarılı faaliyetlerde bulunacaksınız. 
Biz size başlangıçtan itibaren inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah bu konuda hem Ovakent halkını hem bizim hem de kendinizin yüzünü ağartacaksınız. O inancımız tam. Bu çerçevede biz de elimizden geldiğince destekte bulunmak isteriz, yapmaya çalışırız. 
Allah utandırmasın, bu işler, bu görevler emanet görevler. İnsanlara faydalı işler yapılacak görevler. 5 yıllık süre çok çabuk geçiyor. Önemli olan geride hoş sada bırakabilmek, bir eser bırakabilmek, başarılı bir iş bırakabilmek. Siz bunu hakkıyla yerine getirirsiniz. 
OVAKENT’İ EVİMİZ, SİZİ KARDEŞİMİZ OLARAK GÖRÜYORUZ
Mazbatayı aldığınız birkaç gün sonrasında ama ilk defa Ovakent Belediyesi’ne gelip sizi tebrik etmek istedik. Daha öncesinde gönlümüz arzu ediyordu ama bir takım tutum ve davranışlardan dolayı bundan imtina ettik. Biz yerel yöneticilerle samimi diyalog içerisinde olma anlayışındayız. Ama bir takım tutum ve davranış, dayatmalar karşısında da çiftçimizin ve kuruluşumuzun da hakkını gözetmek, bu konuda gereken tavrı göstermek durumundayız, görevimizin yapısı gereği. Bu sebeple buraya gelmek istesek de bu çerçevede gelme imkanı olmadı. Ama bugün kendi evimiz gibi, sizleri bir kardeşimiz görerek buraya geldik ve iyi temennilerimizi, başarı dileklerimizi aynı zamanda elimizden gelirse destek dileklerimizi de sizinle paylaşmak istedik.
Allah utandırmasın. İşiniz gücünüz rast gelsin.”
ŞEKER BÖLGENİN UMUDU OLDU
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Başkan Hüseyin Akay Liderliğinde yapılan hizmetleri takdir ettiklerini söyleyerek, “Şeker, çiftçinin ve bölgenin umudu oldu” dedi.
Büyük konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
Ovakent halkı adına bu nazik ziyaretinizden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Ovakent halkı sizinle beraber. Gerçekten yapılan hizmetleri takdir ediyoruz. Allah nasip ederse belde çiftçisinin gerçekten şeker umudu oldu şu an. Sadece Ovakent adına değil, Boğazlıyan adına da bütün çalışmalarınızda öncelikle şahsım ve belde halkım adına teşekkür ediyorum. 
ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK
Tabii biz bu ateşten gömleği giydik. Birilerinin bunu yapması lazım. Yükümüz bir iken yüz oldu, bin oldu. Allah nasip ederse ekibimizle beraber en büyük gayretimiz bizi sürecin başından beri destekleyen büyüklerimize mahcup olmamak. Allah rızası için bir şeyler yapabilmek. İnşallah biz eğitimci olarak da özellikle temel çalışmamız, ailelerimiz, annelerimiz, babalarımızın, velilerimizin, çocuklarımızın eğitimine öncelikli çalışacağız. Her şeyin eğitimden geçtiğini düşünüyoruz. 
GECE DEMEDEN GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Ovakent’te eğitim adına Boğazlıyan çevresine göre biraz geri. Allah nasip ederse bu emanetin çok hızlı geçtiğinin bilincindeyiz. İnşallah emaneti teslim ederken de Ovakent’i her alanda Yozgat’ta, Boğazlıyan’da en ileriye taşımak temel amacımız. 
Ovakentli seçim sürecinde bir tarih yazdı. Beldeler içerisinde en yüksek oy ile kazanan yer Ovakent. Halkımız bize çok büyük destek verdi. İnşallah bunun bilincinde çalışacağız. İnanıyoruz ki, sizlerin yanımızda olmanız bizlere güç katacak. Allah nasip ederse biz de gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 
Sizleri yanımızda görmek bizleri onurlandırdı, şereflendirdi.
Akay daha sonra Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı ile Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ