ALTINTAŞ, MEMLEKET PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Okuduğunuz haber
DEMİRER BİRİNCİ ÇIKTI

YENİFAKILI’DA MYO POLEMİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    DEMİRER BİRİNCİ ÇIKTI

DEMİRER BİRİNCİ ÇIKTI

İYİ Parti'nin, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla Yozgat Merkez ve ilçelerinde milletvekili adayları için temayül yoklaması yapıldı.

GÜNCEL      04 Nisan 2023 - 00:52     0

DEMİRER BİRİNCİ ÇIKTI

Yozgat Merkez, Yerköy, Sorgun, Boğazlıyan, Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde kurulan sandıkta parti teşkilatları ve üyelerin oy kullandığı temayülde Prof. Dr. Taner Demirer, 638 oy alarak ilk sırada yer aldı.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı’nda ve ilçelerde hafta sonu temayül heyecanı yaşandı.
Yozgat Merkez, Yerköy, Sorgun, Boğazlıyan, Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde oluşturulan 6 sandıkta parti teşkilatları ve üyeler, 17 aday adayı arasında tercihlerini yaptı.
Sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi aksam 17.00’de sona erdi.
Milletvekili adaylarını belirlemede önemli bir kriter olan ön seçim sonuçları neticesinde sandıktan 1’inci çıkan isim 638 oy oranı ile Prof. Dr. Taner Demirer oldu.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu, birleştirilmiş temayül sonucunu şu şekilde açıkladı; “Taner Demirer 638, Akın Uyar 529, Derviş Vural 397, Nefise Yüksel 385, Ayşe Nur Taşdemir 347, Sümeyya Erdoğmuş 286, Orhan Yüksel 281, Bülent Künbetlioğlu 279, Mehmet Duman 270, Salim Bilgin 259, Halil İbrahim Şener 227, Yaşar Erdem 146, Nafiye Balçık 100, Özden Sel Dağgün 68, Mesut Kahraman 62, Selvinaz Erdoğan Tanrıverdi 32, Hacı Ömer Yaşar 21 oy aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ