AKARYAKIT TANKERİ DEVRİLDİ

Okuduğunuz haber
ALTINTAŞ, MEMLEKET PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

DEMİRER BİRİNCİ ÇIKTI

Anasayfa   /    Güncel    /    ALTINTAŞ, MEMLEKET PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

ALTINTAŞ, MEMLEKET PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İsmi; verdiği toplumsal mücadelelerle öne çıkan, Boğazlıyanlı üreticilerden Ziraat Mühendisi Deniz Altıntaş, Memleket Partisi’nden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

GÜNCEL      30 Mart 2023 - 00:44     0

ALTINTAŞ, MEMLEKET PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Başvuru sonrası açıklamada bulunan Altıntaş; “Çıktığım bu yolda yapacağımız çalışmaların, ilçemize, Yozgat’ımıza, memleketimize ve Partimize faydalı olması önceliğimizdir” dedi.

Özellikle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken, ismi toplumsal mücadelelerde öne çıkan Boğazlıyanlı üreticilerden, Ziraat Mühendisi Deniz Altıntaş, Memleket Partisi’ne yaptığı başvuru ile Yozgat Milletvekili Aday Adayı oldu.
4 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmak için mücadele ettiğini ancak, üye olmak için İlçe Teşkilatı’nı bir türlü aşamadığını dile getiren Altıntaş, üyelik serüveninin CHP Genel Merkez’ine kadar uzandığını ve burada da yaptığı girişimler sonrasında kapıların arkasına kadar kapalı olduğunu görmesi üzerine Memleket Partisi’ne kaydını yaptırdığını söyledi.
Toplumsal mücadelelerde öne çıkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde, depremzedeler için başlattığı kampanyada yaraların sarılmasında öncülük eden, çevre yolunda meydana gelen kazaların en asgariye indirilmesi için imza kampanyası başlatan Deniz Altıntaş, önceki gün Memleket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.
Deniz’in aday adaylığı müracaatı sonrasında; muhalif kanadın yükselen sesi olması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ