CHP BUDAK’LA TEK VÜCUD

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’nun ihtisaslaşmasında büyük katkıları bulunan, mezun öğrencilerin ara eleman değil aranan elaman olması noktasında eğitim almaları noktasında yoğun emek harcayan Okul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kocakaya’nın Bozok Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanması sonrası göreve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nurcan Doğan getirildi. 

GÜNCEL      27 Aralik 2023 - 23:39     0

BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar’ın takdirleriyle Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine getirilen Nurcan Doğan; bilgi, birikim tecrübesini Okul’un daha da gelişmesi ve büyümesi noktasında harcayacağını söyledi.
Doğan açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“11 yıldır Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’nda hizmet veriyorum. Gıda İşleme Bölümünde 8 yıl bölüm başkanlığı görevini yürüttüm. 4 yıldır müdür yardımcılığı görevinde bulundum. Doç.Dr. Mustafa Kocakaya’nın Bozok Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanmasıyla Rektör Prof. Dr. sayın Evren Yaşar’ın takdirleriyle bu görev bana uygun görüldü. Hocamıza da bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Tarafıma verilen görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ