YAMAÇLI PROJEYE DOYACAK

Okuduğunuz haber
CHP BUDAK’LA TEK VÜCUD

BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP BUDAK’LA TEK VÜCUD

CHP BUDAK’LA TEK VÜCUD

Cumhuriyet Halk Partili üyeler Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı ve  İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını belirlemek için rekor katılım sağladı

GÜNCEL      25 Aralik 2023 - 23:40     0

CHP BUDAK’LA TEK VÜCUD

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı üyeleri, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesi Belediye Başkan Adaylığı ve İl Genel Meclis Üyeliği sıralamasını belirlemek üzere eğilim yoklaması yaptı.
Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve üyelerin yüzde 92 katılım sağladığı eğilim yoklamasında adeta demokrasi şöleni yaşandı. İlçe Merkezi başta olmak üzere, belde ve köylerden akın eden yüzlerce partili, Belediye Başkan Adaylarını ve İl Genel Meclis Üyeleri sıralamasını belirlemek için sandığa gitti.
Sabah 09.00’da başlayan ve 17.30’a kadar süren oylamada, partililer salonu terk etmezken, sandıktan çıkan iradeyi hep birlikte alkışlayarak, “Kazanan Boğazlıyan olacak. İlçemiz Sosyal Demokrat Belediyecilik Anlayışı” ile tanışacak sloganı attılar.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Türkiye’de yapılan ilk ön seçim ayrıcalığının yaşandığı Boğazlıyan’da üyeler, Belediye Başkan Adayı olarak Sinan Budak’ı seçerken, İl Genel Meclis Üyeliklerini de; Mustafa Emin Baran, Tekin Sungur ve Yalçın Selçuk şeklinde sıraladı.
İLK TEBRİK ÖZGÜR ÖZEL’DEN
Genel Başkan seçildiği günden itibaren Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nı kabul eden ve Boğazlıyan’ı önemsediğini sık sık dile getiren Özgür Özel, önceki gün yapılan eğilim yoklaması sonucu Belediye Başkan Adaylığı’na getirilen Sinan Budak’ı arayarak tebrik etti.
Ön seçim sonuçlarını Eğilim Yoklaması’na gözlemci olarak görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ozan Işık’tan aldığını anımsatan Özel, Budak’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, katılım sağlayan tüm partililere de teşekkür etti.
BUDAK: SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK 
Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Sinan Budak, eğilim yoklaması sonrası yaptığı konuşmada; “Bugün partimiz içerisinde yapılan ön seçimimizde çok yüksek katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Beraber aynı göreve talip olduğum Emre Pehlivan'a, İlçemizi Yozgat’ta temsil etmeye talip olan Yalçın Selçuk, Tekin Sungur ve Emin Mustafa Baran'a da ayrıca teşekkür ediyorum. 
Bugün partimiz içinde yapılan bu seçimde kazanan partimiz olacaktı. Ki öylede oldu. Bundan sonrasında ilçemize daha güzel hizmetler sunmak için tüm yurttaşlarımıza dokunacak, ziyaret edecek ve dinleyeceğiz. Güzel yarınlara hep beraber gitmek için yetki aldık... Bu kutsal yetkiyi sonuna kadar layıkıyla yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
ÖZER: DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI
Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Levent Özer de sözlerine, ön seçime katılan partililere teşekkür ederek başladı. 
Özer, konuşmasında şunları dile getirdi:
“23 Aralık 2023 Cumartesi Yapılan Ön Seçimimiz Çok Yüksek katılım sağlayan partimizin gerçek sahibi üyelerimiz başta olmak üzere;
Parti Meclis Üyemiz Ozan Işık’a, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Baştuğ’a, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Eda Albayrak’a, İl Yönetimimizden Hüseyin Aslaner, Serdar Boztepe, Ulvi Kılıç, Kadir Altınok, Ulvi Kılıç, Fethi Yıldız’a, Felahiye İlçe Başkanımız Ali Özbay’a, Çayıralan İlçe Başkanı Güngör Öztürk’e, Yenifakılı İlçe Başkanı Mustafa Zararsız’a, Yenifakılı İl Genel Meclis Ü.Mehmet Karabulut’a, Sorgun İlçe Parti Okulu Srml. Yasin Savacı’ya, Çayıralan Belediye Başkan A.A. Mutullah Üstün’e, Sarıkaya Belediye Başkan A. Berkay Apsalmış’a, STK yöneticilerimiz, muhtarlarımız köy, kasaba, merkez ve çevre ilçelerden gelen partili partisiz tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Demokrasinin gereğini oluşturmak için adaylara ihtiyaç vardır bu süreçte Boğazlıyan'ı Yozgat'ta temsil etmek içini adını koyan partimizin öz evlatları Yalçın Selçuk, Tekin Sungur ve Emin Mustafa Baran'a, Yerel idarelerde Boğazlıyan'ı partimiz adına yönetmek için adlarını koyan Emre Pehlivan ve Sinan Budak'a özellikle teşekkür ediyorum.
Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Pınarcı nazarında tüm gençlerimizi,
Kadın Kolları Başkanımız Kadın Ana Doğan nazarında tüm kadınlarımızı, İlçe Başkanımız Levent Özer nazarında tüm örgütümüze şükranlarımı sunuyorum.
İlçemizin her zamankinden daha çok Sosyal Demokrat Belediyeciliğe ihtiyaç doğmuştur. Kazamız mübarek yolumuz açık olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ