BOĞAZLIYAN MYO’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Okuduğunuz haber
İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

SIRÇALI’NIN GELECEĞİ PARLAK

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

İş Bankası Boğazlıyan Tarım İhtisas Şubesi  çiftçilerle 2. kez bir araya geldi. 

GÜNCEL      27 Aralik 2023 - 23:40     0

İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

İş Bankası Boğazlıyan Tarım İhtisas Şubesi teknolojiyi ve finansı bir araya getiren yaklaşımıyla tarıma olan desteğini sürdürüyor.
Tarımı teknoloji ve finansla bir araya getirerek çiftçilere yenilikçi çözümler sunmaya devam eden Türkiye İş Bankası,  tarım bankacılığı stratejisini çiftçilerle paylaşmak, ortak bir dil oluşturmak ve bilgiyi yaymak amacıyla hayata geçirdiği tarım ihtisas şubelerini yaygınlaştırmaya devam ediyor.  
Tarım ihtisas şubeleri ile ülkemizde verimli ve sürdürülebilir bir tarım için teknolojiye dayalı, bilim odaklı yeni yöntemlerin kullanımının artmasını hedefleyen İş Bankası, tarım ihtisas şubeleriyle hem tarımda dijital dönüşümün finansmanına odaklanıyor, hem de sıra dijital, zirai ve ekolojik alanlarda da danışmanlık hizmeti sunuyor. 
İş Bankası’nın bu anlayışla hizmete sunduğu Boğazlıyan Tarım İhtisas Şubesinde 20 Aralık’ta ERG Tarım Danışmanlık Eğitim Tic. Ltd. Şti’den İlhan Günal’ın katılımıyla “Finansal Okuryazarlık” temalı etkinlik düzenlendi. 
Etkinlikte İş Bankası Kayseri Bölge Müdür Yardımcısı Yakup Şahin ve İş Bankası Boğazlıyan Şube Müdürü Mustafa Önceler, tarım ihtisas şubeleriyle geleneksel bankacılık faaliyetlerinin yanı sıra çiftçilerle daha samimi bir sohbet ortamı kurularak kişisel finansal yönetimi, bütçeleme ve yatırım dahil olmak üzere birçok konuya dair bilgi alışverişi yapılmasının hedeflendiğini belirtti. 
100. YILDA 50 ŞUBE
İlk tarım ihtisas şubesini Haziran 2022’de Saruhanlı/Manisa’da hizmete sunan İş Bankası, geçtiğimiz günlerde İzmir/Bayındır Tarım İhtisas şubesini hizmete sunduğunu duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya göre Bugün 24 tarım ihtisas şubesiyle Türkiye’nin önde gelen ovalarında faaliyet gösteren tarım ihtisas şubelerinin, Banka’nın 100. yaşını kutlayacağı 2024 yılında sayısının 50’nin üzerine çıkması planlanıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ