Başkan Akay, "Şeker sektörü tatlanıyor, tatlanmaya devam edecek"

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN'IN SİGORTASI

Dulda: Hep birlikte yeni hedeflere

Anasayfa   /    Siyaset    /    Boğazlıyan'ın sigortası

SON DAKİKA ! Boğazlıyan'ın sigortası

İlçemiz iş kadınlarından Gülhan Dulda İmamoğlu, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

SİYASET      30 Nisan 2018 - 23:46     1

Boğazlıyan'ın sigortası

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi İş Kadını Gülhan Dulda İmamoğlu, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimi öncesi aday adaylığı müracaatını yaptı. Aday adaylık formunu İl Başkanı Celal Köse'ye  teslim eden Gülhan Dulda İmamoğlu, "Şahsımla ilgili sonuç ne olursa olsun, bu süreçte devletimin, milletimin ve partimin emrinde canla, başla çalışacağım. Mecliste gençlerin ve kadınların sesi olmak için bu yola çıktım” dedi. 

Boğazlıyan'ın yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisi olan İş Kadını Gülhan Dulda İmamoğlu, bilgi, birikim ve tecrübesini Boğazlıyan ve bölgesine hizmet etmeye vakfederek AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını yaptı.
Önceki gün kalabalık konvoy eşliğinde Yozgat İl Teşkilatı'na giden ve Aday Adaylık Formu'nu İl Başkanı Celal Köse'ye teslim eden Gülhan Dulda İmamoğlu, Boğazlıyan'ın ilk kadın aday adayı olarak, ismini şimdiden tarihe yazdırdı.
AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mali İşler Koordinatörlüğü görevini başarıyla sürdüren Dulda İmamoğlu, partililerden ve seçmenlerden gelen yoğun talepler karşısında görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı oldu.
1974 yılında yapılan ve Mevlüt Güngör Erdinç'ten sonra milletvekiline hasret kalan bölgenin beklentilerine kayıtsız kalmayan Gülhan Dulda İmamoğlu, "Şahsımla ilgili sonuç ne olursa olsun, bu süreçte devletimin, milletimin ve partimin emrinde canla, başla çalışacağım. Mecliste gençlerin ve kadınların sesi olmak için bu yola çıktım” diye konuştu.
SİYASETTE KADINLARIN YER ALMASI ÖNEMLİDİR 
Siyasette hem kadınların hem de gençlerin bulunmasının önemli bir çalışma ve demokrasi atağı olduğunu belirten Dulda İmamoğlu, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınları ve gençleri siyasete davet eden yaklaşımı üzerine aday adaylığı başvurumu yaptım. Artık gençler, kadınlar, engelliler hatta  toplumun her kesimin kendisini siyasette ifade edebiliyor ve temsil şansı  bulabiliyor. Siyasetti hem kadınların hem de gençlerin bulunması, Türkiye`mizi lider ülke konumuna taşıyacak olan Ak Parti iktidarının gücüne güç katacaktır. Türkiye'nin daha fazla demokrasi ve refah düzeyini Ak Parti ile yakaladığı şüphesizdir.
Bu kararı alırken bana destek veren ve yol gösteren ilçe başkanımız sayın Osman Düğenci ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Katılacağım seçimlerin ülkemiz ve  milletimiz adına hayırlı olması dileklerimle hepinize saygılar sunuyorum.”dedi.

GÜLHAN DULDA İMAMOĞLU KİMDİR?
1978 yılında Boğazlıyan ilçesine bağlı Yazıkışla Köyü'nde doğdu. İlkokulu Yazıkışla Köyü İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Ortaöğretimi Kayseri Kadı Burhanettin Orta Okulu'nda, Lise öğrenimini ise Kayseri Lisesi'nde tamamladı.
Bankacılık ve Sigortacılık üzerine ön lisansını tamamlamıştır. Üniversite öğrenimi ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. 
Meslek hayatı, sigortacılık stajı ile başladı. 2003 yılında Boğazlıyan'da Sigorta Acenteliği kurarak ticaret hayatına atıldı. Halen Boğazlıyan ve Kayseri'de sigortacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. Başkent Üniversitesi'nde sigortacılık alanında Bilirkişilik eğitimini tamamlayıp, Bilirkişilik ünvanını almıştır. 
Boğazlıyan AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, Mali İşler Koordinatörlüğü yapmıştır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

RECEP YIKMAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN APLACIM
6 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ