Şöhret gençlerin umudu olacak

Okuduğunuz haber
BİR SEVDADIR YOZGAT

Çok kitap okumanın ödülü Ankara gezisi oldu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Bir sevdadır Yozgat

Bir sevdadır Yozgat

AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu, Boğazlıyanlı olmanın kendisi için onur verici bir duygu olduğunu, Boğazlıyan'a ve Yozgat'a hizmet etmenin ise bir sevda olduğunu belirterek, "24 Haziran seçimleri diğer seçimlerden farklı. İlk hedefimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmaktır. Biz aday olmuşuz, olmamışız hiç önemli değil. Biz teşkilatımızın sonuna kadar yanındayız, sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

SİYASET      04 Mayis 2018 - 00:20     0

Bir sevdadır Yozgat

AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu, Boğazlıyanlı olmanın kendisi için onur verici bir duygu olduğunu, Boğazlıyan'a ve Yozgat'a hizmet etmenin ise bir sevda olduğunu belirterek, "24 Haziran seçimleri diğer seçimlerden farklı. İlk hedefimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmaktır. Biz aday olmuşuz, olmamışız hiç önemli değil. Biz teşkilatımızın sonuna kadar yanındayız, sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu, AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı'nda Başkan Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda partililerle bir araya geldi.
Teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılanan Gülhan Dulda İmamoğlu, "Şu anda milletvekili aday adayı olarak huzurlarınızdayım. Kendi yuvamda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Milletvekilliği aday adaylığımda da bilgimle, birikimimle ve çalışkanlığımla  Boğazlıyan'ımızı Yozgat'ımızı en iyi şekilde ve layıkıyla temsil edeceğime olan inancım beni buna sürükledi” ifadesini kullandı. 
Kendisinin Boğazlıyan'da yetiştiğini ve ticaretle uğraştığını anlatan İmamoğlu, "Liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin partisi olan AK Parti’de yine bu aziz millete hizmet etmek için yola çıktık.  Bu görevler nasip işidir. Allah nasip eder de görev alırsam aziz milletimiz için var gücümle çalışacağım" diye konuştu.
"NEDEN ADAY OLDUM"
"Milletvekilliği ile 'Halka Hizmet’ yolunda ciddi yetkilere sahip olacağımızı ve bu yetkilerin de üzerimize ciddi bir sorumluluk yükleyeceğinin bilincinde olarak daha geniş bir yelpazede tüm Boğazlıyanlı, Yozgatlı hemşerilerimize hizmet için bu davaya aday adayı olduk" diyen İmamoğlu, "Bana soruyorlar neden milletvekili aday adayı oldun diye? 1974 yılından buyana Boğazlıyan'dan bir milletvekili olmaması sebebi ile aday adayı oldum. Ben içinizden biriyim, teşkilatın bir üyesiyim" diye konuştu.
"BİRİZ, BERABERİZ HEP BİRLİKTE BOĞAZLIYAN'IZ"
Bu seçimin önemli olduğunu vurgulayan İmamoğlu, 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu ve Türkiye için bir var oluş  seçimi olduğuna dikkat çekti.
AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü.
"Bu seçimde ilk amacımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmaktır. Biz aday olmuşuz, olmamışız hiç önemli değil. Biz teşkilatımızın sonuna kadar yanındayız, sonuna kadar mücadele edeceğiz ve Allah'ın izni ile bu mücadelemizde de başarılı olacağız. Milletvekili olsam da olmasam da ben AK Partili'yim bu davanın bir parçasıyım, bu kutlu dava hepimizin davasıdır, bu kutlu dava da sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğime söz veriyorum."
"TEŞEKKÜR ETTİ"
Ak Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu, konuşmasının sonunda AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci'ye, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal'a, Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş'e, Yenipazar Belediye Başkanı Cem Eser'e, Yamaçlı Belediye Başkanı Turan Demirbaş'a, Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk'e, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç'a  Ak Parti Boğazlıyan yönetim kurulu üyelerine, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Ulusoy'a ve kıymetli yönetimine, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Basri Koç'a ve yönetimine, teşkilatımızın kademelerinde görev alan arkadaşlarımıza ve tüm Ak Parti'ye gönül vermiş analarıma, bacılarıma, kardeşlerime canı gönülden teşekkür eder, şükranlarımı sunar, Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek teşekkürlerini iletti.
Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkan Osman Düğenci ise, Ak Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Gülhan Dulda İmamoğlu'na çıktığı bu yolda başarılar dileğinde bulundu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ