Kurban vekâletinle bir yetime dokun

Okuduğunuz haber
ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

YENİPAZAR’DA JEOTERMAL UMUDU

Anasayfa   /    Güncel    /    ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

Adalet ve Kalkınma Partisi Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, ilçeye bağlı 5 köyü kilitli parkeye kavuşturdu. İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenekle Bektaşlı, Yiğitler, Başpınar, Eskiören ve Fehimli köylerindeki çalışmaları yakından takip eden Arslan, “Durmak yok, hizmete devam” dedi.

GÜNCEL      01 Agustos 2019 - 00:34     0

ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
İlçe ve köylerde yapılan bir çok yatırımın mimarı olan, Ankara başta olmak üzere Yozgat’tan eli boş dönmeyen Arslan, Yenifakılı ilçesine bağlı 5 köydeki kilitli parke çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
Bektaşlı, Yiğitler, Başpınar, Eskiören ve Fehimli köylerinde yürüten çalışmaları yerinde takip eden İl Genel Meclis Üyesi Arslan ayrıca, İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan kaynakla 5 köye bordür ve parke olmak üzere 15 bin metrekare yol yapımının bitirildiğini müjdeledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ