ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’DA JEOTERMAL UMUDU

SİNANOĞLU ÇOCUKLAR KADAR ŞENDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR’DA JEOTERMAL UMUDU

YENİPAZAR’DA JEOTERMAL UMUDU

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Belde’nin jeotermal kaynaklarının açığa çıkartılması noktasında yürüttüğü çalışmalarda yeni bir umudun doğduğunu müjdeledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mühendisleri tarafından yürütülen araştırmalarda olumlu görüşmenin geçtiğini aktaran Başkan Baran, kısa sürede çalışmalara başlanılacağını duyurdu.

GÜNCEL      01 Agustos 2019 - 00:34     0

YENİPAZAR’DA JEOTERMAL UMUDU

Yenipazar halkının büyük desteğiyle Belediye Başkanlığı görevine seçilen İşadamı Menderes Baran, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Doğup büyüdüğü beldeyi, geri kalmışlıktan kurtarmak, cazibe merkezi haline getirmek için gece gündüz çalışan Başkan Baran, 4 aylık sürede beldenin acil sorunlarına neşter vurarak, halkın duasını almasını bildi.
Belediye’deki israf düzenine son vererek sağladığı tasarruflarla, kaynakları düzenli, kararlı ve tutumlu kullanarak aciliyet gerektiren hizmetlere ayıran Belediye Başkanı Menderes Baran, belde merkezi başta olmak üzere Ömerli, Aşağı Sarıkaya, Eğlence ve Yaraş mahallelerindeki su sıkıntılarını giderdi.
“Su hayattır, bir canlı için su vazgeçilmez yaşam kaynadığıdır” sözünden hareket eden Başkan Baran, uzun süredir içme suyunda sorunlar yaşayan Ömerli ve Aşağı Sarıkaya mahallelerinin su hattını elden geçirerek hem kayıp ve kaçakları önledi hem de yenilenen su pompası ile hemşerilerinin su sıkıntılarını ortadan kaldırmış oldu.
Büyük ve küçükbaş hayvancılığın merkezlerinden birisi olan Yenipazar ve çevresinde bulunan çeşmeleri yeniden faaliyete geçiren Başkan Menderes Baran, çiftçilerin ve üreticilerin büyük bir sıkıntısını daha gidermiş oldu.
Yol, kaldırım, park alanları başta olmak üzere belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek Yenipazar’ın daha modern hale gelmesi için çalışan Belediye Başkanı Menderes Baran, beldedeki jeotermal kaynakların açığa çıkartılması için de bir dizi çalışma başlattı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na kaynakların açığa çıkartılması noktasında girişimde bulunan Baran, beldeye gelen jeotermal mühendislerinin kendilerini bir kez daha umutlandırdığını söyledi.
Mühendislerin, Yenipazar’ın jeotermal açısından zengin bir bölge olabileceği yönünde olumlu görüş bildirdiğini aktaran Başkan Baran, “İnşallah çalışmalarımız olumlu neticelendiği durumda Yenipazar’ımız bölgenin cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ