MİLLET KIRAATHANESİ GÜN SAYIYOR

Okuduğunuz haber
KURBAN VEKÂLETİNLE BİR YETİME DOKUN

ARSLAN: KÖYLERDE SORUN YOK

Anasayfa   /    Güncel    /    Kurban vekâletinle bir yetime dokun

Kurban vekâletinle bir yetime dokun

Bir süre önce Boğazlıyan İlçe Müftülüğü görevine atanan Atıf Akşit, Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ile görüştü.

GÜNCEL      01 Agustos 2019 - 00:33     0

Kurban vekâletinle bir yetime dokun

Görev süresince yürüteceği çalışmalar hakkında bilgi veren Müftü Akşit, “inşallah burada din hizmetlerini, basınımızın ve buradaki halkımızın özellikle hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla, gerek cami içi ve gerekse cami dışında Kur’an Kurslarımızdaki din hizmetlerini beraber güzel çalışmalarla götürmeye çalışacağız” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırseverlere bir çağrıda bulunan İlçe Müftüsü Atıf Akşit, Türkiye Diyanet Vakfı Boğazlıyan Şubesi’ne yapılan vekâletle kurban bağışına İlçe Müftülüğü olarak önem verdiklerini belirterek, vatandaşları kurban bağışına davet etti.
İlçe Müftümüz Atıf Akşit, sözlerini şöyle sürdürdü:
“2019 Yılı Kurban Organizasyonu çalışmalarımız çok daha yoğun katılımla devam etmektedir. Yurt içi 890 TL, yurt dışı ise 725 TL hisse bedeli ile bağışlar kabul edilmektedir. Boğazlıyan İlçe Müftülüğümüzden, camilerimizden, TDV Boğazlıyan Şubesinden bağışlar kabul edilmektedir” diye konuştu.
Boğazlıyan İlçe Müftüsü Atıf Akşit, konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan’a yabancı değilim. Zaten bir yıldır da Kadışehri ilçesinde görev yapıyordum. Daha önceleri de Boğazlıyan’a gelmişliğim var. Son derece sıcak kanlı insanların yaşadığı canlı bir ilçemiz. İlçe Müftüsü olarak inşallah burada din hizmetlerini, basınımızın ve buradaki halkımızın özellikle hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla, gerek cami içi ve gerekse cami dışında Kur’an Kurslarımızdaki din hizmetlerini beraber güzel çalışmalarla götürmeye çalışacağız. 
Özellikle Kurban Bayramı’nın yaklaşması vesilesiyle ben şimdiden millet ve ümmet olarak birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir Kurban Bayramı geçirmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberlik nasip eylesin. 
Hayırsever kardeşlerimize Türkiye Diyanet Vakfı’mızın, Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın müştereken yürütmüş olduğu vekaletle kurban kampanyasına katılmaya davet ediyorum. 
Bugün Afrika’daki ümmetin yoksul insanları, çocuklar, yetimler, Balkanlarda, Orta Asya’da Evlad-ı Fatihan, Orta Asya’daki Hoca Ahmet Yesevi’nin Alperenleri, torunları, yoksul insanlar bizden kurban bekliyorlar. 
Belki birinci kurbanımızı evlerimizde çocuklarımızla beraber mutlaka onu ihmal etmeyeceğiz ama hali vakti yerinde olan, durumu müsait olan kardeşlerimizin eğer mümkünse ikinci, üçüncü kurbanlarını vekalet vererek vakfımıza, din görevlilerimize, Kur’an Kursu hocalarımıza ulaşarak bu kurbanların Afrika’daki, Balkanlardaki, Orta Asya’daki, Filistin’deki, Arakan’daki yoksul kardeşlerimize ulaşması son derece büyük hayırlara, sevaba vesile olacaktır.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ