ŞEKER'DEN MİLYONLUK YATIRIM

Okuduğunuz haber
ALTINTAŞ YOLLARA DÜŞTÜ

BARAN HAREKETE GEÇTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ALTINTAŞ YOLLARA DÜŞTÜ

ALTINTAŞ YOLLARA DÜŞTÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yamaçlı Belediye Başkan Adayı gösterilen ve 31 Mart yerel seçimde halkın büyük desteği ile Başkanlığa seçilen Şaban Usta Altıntaş, ilk icraat olarak adeta yollara düştü. Belde halkının en büyük sorunu haline gelen ulaşım ağını gündemine alan Başkan Altıntaş, önceki gün yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, bozuk, eksik ve aksak yolları halkın rahat ve huzurlu bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için tamirat ve tadilatlarını yaptırdı. Altıntaş, “İnşallah, 7’inci aydan itibaren de yol sorunu tamamen kökten çözülecek” dedi.

GÜNCEL      30 Nisan 2019 - 00:11     0

ALTINTAŞ YOLLARA DÜŞTÜ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü çalışmalar sonucunda Belde halkının büyük desteği ile Yamaçlı Belediye Başkanı seçilen Şaban Usta Altıntaş, çalışmalara hızlı başladı.
Seçim sürecinde halkla sık sık istişare içerisinde bulunan ve hemşerilerinin en fazla şikayet ve talepte bulunduğu konular üzerine yoğunlaşan Başkan Altıntaş, Belde’nin yol ağını yeniden götsen geçirerek, bozuk, eksik ve aksak yerleri yeniden tamir ettiriyor.
Bir beldenin gelişmesinde ulaşımın büyük etken olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, adeta köstebek yuvası haline dönüşen ve zaman zaman ulaşımda aksamalara sebep olan ana yollar başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki tüm yol ağlarının gözden geçirildiğini, 7’inci aydan itibaren de sorunun kökten çözüleceğini söyledi.
Önceki gün Sırçalı – Yamaçlı ve Yamaçlı – Yenifakılı’yı sağlayan ana yollar üzerinde yürütülen çalışmaları bizatihi takip eden Başkan Usta, yol demek medeniyet demektir. Yamaçlının gelişmişliğini, imajını gösteren yegane unsur ulaşım ağlarıdır. Halkımızın ve ilçemize gelen misafirlerimizin seyahatlerini  daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için, Beldemizin tüm yollarını gözden geçiriyor, eksiklikler ve aksamalar bulunan yerleri yeniden tamir ediyoruz. İnşallah, belde halkımız yol şikayetlerinden en kısa zamanda kurtulacak. 7’incin aydan itibaren yol sorunu tamamen kökten çözümlenecek” diye konuştu.
Yamaçlı’nın çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığını ifade eden Başkan Şaban Usta Altıntaş, “İktidarımız nimetlerinden yeterince istifade edemeyen Yamaçlı Beldemiz, bizim dönemimizde hak ettiği hizmet ve yatırımları alacaktır.
Belde halkımızla birlikte el ele verip yeni hedeflere hep birlikte koşacağız. Geri kalmışlık Beldemizin kaderi değildir. İnşallah Yamaçlı Beldemizi yeniden hak ettiği noktaya getirmek, hak ettiği hizmet ve yatırımları kazandırmak bizlere nasip olacaktır.
Yozgat’ın en büyük Beldelerinden birisi olan Yamaçlı’nın kaybedecek zamanı yoktur. Yeni dönemde yapacağımız hizmetlerle göç veren değil göç alan bir Yamaçlı olacaktır. Altyapısı çözülmüş, elektrik hatları yenilenmiş, çevre köy ve ilçe bağlantı yolları yenilenmiş, müteşebbislere kapılar sonuna kadar açılmış, eğitiminden sağlığına, kültüründen sanatına, tarımdan hayvancılığa varıncaya kadar her alanda değişim ve dönüşüm yaşanmış bir Yamaçlı olacaktır” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ