ALTINTAŞ YOLLARA DÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
BARAN HAREKETE GEÇTİ

BAŞER’DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    BARAN HAREKETE GEÇTİ

BARAN HAREKETE GEÇTİ

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, hizmet için kolları sıvadı

GÜNCEL      30 Nisan 2019 - 00:12     0

BARAN HAREKETE GEÇTİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde hemşerilerinin büyük desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yenipazar Belediye Başkanı seçilen Menderes Baran, Belde’nin yıllardır ihmal edilmiş sorunlarından başlayarak, yeni hizmet ve yatırımlar alması noktasında kolları sıvadı. Başkan Baran, “Yenipazar’da yarınlar daha güzel olacak. Halkımız Belediye imkanlarından en iyi şekilde yararlanacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yenipazar Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen ve Belde halkının büyük desteğini yanına alarak Belediye Başkanı seçilen İşadamı Menderes Baran, hizmet için kolları sıvadı.
Belediye Başkanlığı makamına oturduktan sonra belde halkı ve çevre köyde yaşayan hemşerilerinin akınına uğrayarak bağrına basan Başkan Baran, “İnşallah yeni dönemde Beldemiz geri kalmışlık zincirini sizlerin de desteğiyle kıracaktır” diye konuştu.
Yıllardır Belde’de ikamet etmesine karşın bugüne kadar Belediye’ye gelmemiş hemşerilerinin olduğunu anımsatan Başkan Baran, “Artık sen ben yok, bizler varız. Belediye ve imkanları halkı için vardır. İmkanlarımız ölçüsünde hemşerilerimizin talep ve beklentileri karşılanacak” diye konuştu.
Belediye’nin şimdilik kaydıyla hizmet üretme kabiliyetinden uzak olduğunu, ancak tüm imkanları zorlayarak ve yeni kaynaklarla, yeni projelerle halkın beklentilerine cevap verecek konuma en kısa sürede geleceğini kaydeden Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, “Bu makamlar Şehr-ül emin makamlarıdır. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşerilerimiz Belediyemiz imkanlarından eşit olarak istifade edeceklerdir. Bizler, hizmet için buradayız. Sizlerin mutluluğu ve refahını  yükseltmek için bu makamlara talip olduk.
İnşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek Beldemizi hak ettiği noktaya ve arzuladığı hizmet ve yatırımlara kavuşturmak en büyük hayalimdir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Adaletli, paylaşımcı ve herkese, her gönüle hitap edecek yeni hizmetlerin peşinde koşacağız” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ