OSB KABINA SIĞMIYOR

Okuduğunuz haber
AKGÜL RÜZGARI ESECEK

AKGÜL ESNAF İLE BULUŞTU

Anasayfa   /    Güncel    /    AKGÜL RÜZGARI ESECEK

AKGÜL RÜZGARI ESECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, bir dizi ziyaret ve toplantı için bugün bir kez daha Boğazlıyan’a geliyor.

GÜNCEL      22 Mayis 2023 - 23:52     0

AKGÜL RÜZGARI ESECEK

14 Mayıs Seçimleri için teşekkür, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için destek isteyecek olan Akgül sırasıyla Yenipazar, Sırçalı, Yamaçlı, Uzunlu, Ovakent beldelerini ziyaret ederek esnafla bir araya gelecek. Boğazlıyan’da Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve İlçe Kaymakamı Recep Aydın’ı makamlarında ziyaret ettikten sonra işadamları ile toplantıda bir araya gelecek.

14 Mayıs seçimlerinde yeniden Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili seçilen TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bir kez daha Boğazlıyan’a geliyor.
İLK ZİYARET YENİPAZAR’A
Yenipazar Beldesi’nde Başkan Menderes Baran’ı makamında ziyaret ederek başlayacak olan Akgül, 14 Mayıs Seçimleri için teşekkür, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için belde halkından destek isteyecek. Belde’deki esnafla bir araya gelecek olan Akgül, daha sonra Sırçalı ve Yamaçlı Beldelerine hareket edecek.
Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ve Şaban Altıntaş’la bir araya gelecek olan Abdulkadir Akgül, Sırçalı ve Yamaçlı Beldesi’nde de sıkılmadık el bırakmayacak. 
Uzunlu ve Ovakent Beldeleri’ni de ziyaret edecek olan Akgül, burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hem teşekkür edecek hem de Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için destek isteyecek.
AKGÜL İŞ ADAMLARI İLE BİRARAYA GELECEK
Belde turunu tamamlayarak Boğazlıyan’a gelecek olan Milletvekili Akgül, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Kaymakam Recep Aydın’ı makamlarında ziyaret edecek. Akgül son olarak, Boğazlıyan’daki iş insanları ile toplantıda bir araya gelecek.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ