AKGÜL RÜZGARI ESECEK

Okuduğunuz haber
AKGÜL ESNAF İLE BULUŞTU

KAYSERİ ŞEKER’DEN DEV ENERJİ YATIRIMI

Anasayfa   /    Güncel    /    AKGÜL ESNAF İLE BULUŞTU

AKGÜL ESNAF İLE BULUŞTU

Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2. tur Cumhurbaşkanı Seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısında bulundu.

GÜNCEL      24 Mayis 2023 - 23:21     0

AKGÜL ESNAF İLE BULUŞTU

Boğazlıyan’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Akgül, Türkiye’nin geleceği için güçlü bir liderin önemine vurgu yaparak, Erdoğan’ın tecrübesi ve vizyonuyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşabileceğini belirtti.
14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması sonrası siyasi partilerde 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim öncesi hareketlilik sürmeye devam ediyor.
AK Parti, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu çalışmalarını yoğunlaştırdı.  Boğazlıyan’ın hemen hemen her noktasında temasta bulunan Milletvekilleri ve AK Kadrolar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek vatandaşları ziyaretlerde bulunuyor.
Sıcak ve samimi bir ortamda AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, dün Boğazlıyan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit ve Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, İl Genel Meclis Üyeleri Muktat Erdem ve Mikayil Demir, tarafından karşılanan AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, sırasıyla Yenipazar, Sırçalı, Yamaçlı ve Uzunlu ile Ovakent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ardından MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdar Gülşen’in ziyaret eden Akgül, daha sonra iş insanları ile yemekte buluştu.
Tecrübesi ve vizyonuyla halkın gönlünde taht kuran Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti hükümetinin 21 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmaları anlatarak, Türkiye Yüzyılına giden yolda Erdoğan’ın liderliğinin şart olduğunu ifade etti. Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören Akgül, “Doğru Adımlarla Yola Devam” diyerek, uzun yıllardır süregelen hizmetlere destek istedi.
Boğazlıyan’daki ziyaretlerinde halkın sıcak karşılamasıyla memnuniyetini dile getiren Akgül, açıklamasında; güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olunması çağrısında bulundu.
Türkiye’nin hedeflediği yüzyıla ulaşabilmesi için tecrübeli, güçlü ve vizyon sahibi bir liderin gerekliliğini vurgulayan Akgül, Erdoğan’ın liderliğiyle ülkenin daha da ileriye gideceğine inandığını ifade etti.
Türkiye’nin hedeflediği yüzyıla ulaşabilmesi için tecrübeli, güçlü ve vizyon sahibi bir liderin gerekliliğini vurgulayan Akgül, Erdoğan’ın liderliğiyle ülkenin daha da ileriye gideceğine inandığını ifade etti. Akgül, Boğazlıyan halkının gösterdiği sevgi ve ilgiyle güçlenerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan inancını bir kez daha dile getirdi.
Boğazlıyan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Akgül, Türkiye’nin geleceği için güçlü bir liderin önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinin devam etmesinin ülkenin istikrarı ve kalkınması için gerekliliğini belirtti.
Akgül, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2. tur Cumhurbaşkanı Seçimleri’nin Türkiye için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği altında gerçekleştirilen reformlar ve yapılan yatırımlarla Türkiye’nin güçlendiğini ifade eden Akgül, bu başarılı sürecin devam etmesi gerektiğini dile getirdi.
Akgül’ün Boğazlıyan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki bu coşku ve destek, Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerdeki başarısına olumlu bir ivme kazandırmayı hedefliyor.
Akgül, ziyaretlerinin sonunda Boğazlıyan halkına teşekkür ederek, Türkiye’nin güçlü bir geleceğe ilerlemesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği altında Türkiye’nin daha da ileriye gideceğine inandığını belirten Akgül, halkın desteğiyle Türkiye’nin hedeflediği yüzyıla ulaşacağına olan inancını dile getirdi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ