Borsa Ailesi iftarda buluştu

Okuduğunuz haber
4X4'LÜK HİZMETE 4-0 YAKIŞIR

Çifte avans çifte bayram

Anasayfa   /    Siyaset    /    4X4'lük hizmete 4-0 yakışır

SON DAKİKA ! 4X4'lük hizmete 4-0 yakışır

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'nin yeniden açık ara birinci parti olacağını söyledi. 4-0 sloganıyla çıktıkları yolda, halkın memnuniyetinin ve teveccühlerinin bu doğrultuda olduğunu belirten Ustaoğlu, "50 yılda alınamayan hizmetler, 4 yıl gibi kısa sürede AK Partili Boğazlıyan Belediyesi'nce yapılmıştır. Boğazlıyan bu süre içerisinde adeta şantiyeye dönmüştür, dönmeye de devam edecektir" dedi.

SİYASET      12 Haziran 2018 - 01:17     0

4X4'lük hizmete 4-0 yakışır

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'nin yeniden açık ara birinci parti olacağını söyledi. 4-0 sloganıyla çıktıkları yolda, halkın memnuniyetinin ve teveccühlerinin bu doğrultuda olduğunu belirten Ustaoğlu, "50 yılda alınamayan hizmetler, 4 yıl gibi kısa sürede AK Partili Boğazlıyan Belediyesi'nce yapılmıştır. Boğazlıyan bu süre içerisinde adeta şantiyeye dönmüştür, dönmeye de devam edecektir" dedi.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti, "4'te 4 sloganıyla yürüttüğü çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM
İlçeler, beldeler ve köyler nezdinde halk tarafından büyük bir teveccühle karşılanan AK Parti Yozgat Milletvekili Adayları, "Durmak yok, hizmete devam" diyerek, sıkılmadık el bırakmıyor.
Yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren AK Parti Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu, AK Parti dışında hiç bir partinin 4-0 iddiası bulunmadığını ifade ederek, "AK Parti Hükümeti'yle, Belediyeleriyle Yozgat başta olmak üzere Boğazlıyan ilçemiz adeta şantiye alanına dönüşmüş, inşallah dönüşmeye de devam edecektir" dedi.
50 YILLIK HAYALLER GERÇEKLE BULUŞTU
Yapılan hizmet ve yatırımların halk nezdinde büyük bir karşılık bulduğunu anımsatan Ustaoğlu, "Özellikle Boğazlıyan ilçemiz, AK Partili belediyeye kavuştuktan sonra, 50 yıllık hayallerini 4 yıl gibi kısa sürede gerçekle buluşturmuştur. Böylesi büyük yatırımlar ve çalışmalar, hemşerilerimiz nezdinde de büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Dört dörtlük çalışmayı takdir eden halkımız, 24 Haziran'da da yapılan bu çalışmaları 4-0 ile bir kez daha mükafatlandıracaktır" diye konuştu.
BOĞAZLIYAN HİZMETLERLE BÜYÜDÜ
AK Parti Hükümeti ve Belediyelerin, hizmet noktasında hiç bir partizanlık gütmediğini, hizmet ve yatırımların tamamen insan odaklı olduğuna vurgu yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu, "Bugüne kadar TKDK'nın hibe desteğinden en fazla istifade eden ilçe Boğazlıyan'dır ve bu hibelerden yararlanan müteşebbislerin bir çoğu da AK Partili değildir.
Nüfus bakımından Boğazlıyan'dan bir çok ilçede kamu kurum ve kuruluşlar yokken, Boğazlıyan'da bu sayı hem artmış, hem de kurumlar daha fazla büyüyerek modernize olmuşlardır. Bugün Yozgat Şehir Hastanesi dışında en fazla doktoru olan ilçe Boğazlıyan'dır. Bu da AK Parti Hükümetimizin Boğazlıyan'a olan sevgisinden kaynaklanmaktadır" şeklinde konuştu.
HALKIMIZ DA "4-0" DİYOR
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ustaoğlu, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"24 Haziran seçimlerine girerken sahada bütün unsurlarıyla varolan tek parti AK Parti'dir. Bunu anlamak için size şöyle söyleyeyim, Yozgat özelinde diğer partilerin hiç birinin seçime on gün kaldı bugüne kadar duydunuz mu Yozgat'ta biz 4-0 yapacağız dediklerini yok. Çünkü böyle bir iddiaları yok. Ama AK Parti sahaya ilk çıktığı günden itibaren 4-0 diyor. Niye peki. Çünkü AK Parti'nin hükümetiyle, belediyeleriyle yaptığı hizmetler vatandaş nezdinde hep takdir bulmuş olup halkın güvenine mazhar olmuştur.
BOĞAZLIYAN AYRICALIKLI
Bu hizmetleri Boğazlıyan özelinde değerlendirecek olursak, TKDK en fazla hibe alan 14 ilçenin içinde üçüncüdür ve bu hizmetleri alanların çoğunluğu da AK Partili değildir. Bu hizmetlerde parti ayrımı yok. Sadece Boğazlıyan'da ve Boğazlıyan'a hizmet var. 
Yozgat şehir hastanesi dışında en fazla doktor olan üç ilçenin birisi Boğazlıyan'dır. Yozgat'ın bir çok ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yok. 
Boğazlıyan’dan büyük bir çok ilçede vergi dairesi yok, mal müdürlüğü ile idare ediliyor. Bir çok ilçede başsavcılık yok. Bunları söylerken şöyle anlatmak istiyorum, Bunların bir çoğu bizim zamanımızda kurulmamış olsa da o dönemlerde düşen nüfusu ile kapanması engellenmiştir. 
YATIRIMLAR ZİRVEYE ÇIKTI
2014'de AK Parti belediyeciliğiyle tanışan Boğazlıyan adeta bir ucundan bir ucuna şantiyeye dönmüş, suyu akmayan bir ilçeden 50 yıllık su ihtiyacı karşılanan bir ilçe olmuş. Artık mahalle aralarına sıcak asfalt atılır bir hale gelmiş. Kamu kaynakları Cumhurbaşkanı'nın ilçeye gelişiyle tamamen Boğazlıyan lehine çevrilmiş 3 yıl gibi kısa sürede ilçe 50 yılda almadığı hizmetleri almıştır.
Bununla beraber halk yaşanan yatırım ve hizmet kervanıyla ilçeye müteşebbis yatırımları hız kazanmış, toplu konut, kırsal kalkınma yatırımlarıyla artık ilçe kabuğunu kırmış, belediyecilik hizmetleri en üst düzeye gelmiştir.
BELEDİYE'DEN MEMNUNİYET % 71
Yozgat'ta ilçeler içerisinde yapılan anketlerde Boğazlıyan Belediyesi'nin hizmet noktasında vatandaş memnuniyeti yüzde 71'dir. 
Ben inanıyorum ki, Boğazlıyan bu hizmetlerin çok daha iyisine layıktır. Ve fazlasıyla alacaktır.
Onun için 24 Haziran seçimlerinde Boğazlıyan Cumhurbaşkanına ve vekillerine sahip çıkarak Yozgat'ta ilçeler içerisinde AK Parti'ye en büyük desteği verecektir. 
YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR
Bizim 2014 yılında bir sloganımız vardı, "Yaparsa Hamdi Erdal Yapar'demiştik, şimdide yine Yaparsa AK Parti Yapar diyoruz. 
İnancımız tam, desteğimiz tam.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ