UZUNLULU GENÇLER ANITKABİR’DE

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

Kız isteme mevzusunda 3 ölü, 3 ağır yaralı

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

Yenipazar Beldesi’nde, “Modern Belediyecilik” anlayışı başlatan Belediye Başkanı Menderes Baran, su sayaçlarında akıllı kart uygulaması başlattı. Baran, yeni uygulamayla hem tahsilatdaki aksamaları gidermeyi, hem de kaçak su kullanımını önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

GÜNCEL      16 Eylül 2019 - 22:20     0

YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

Yenipazar Beldesi’nin; sosyal, kültürel ve ekonomik yönden zenginleşmesi noktasında çalışmalar başlatan Belediye Başkanı Menderes Baran, yapmış olduğu hizmetlerle halkın gönlünde taht kurmayı sürdürüyor.
İlkeli, seviyeli, tutarlı, adil, tarafsız anlayışı hakim kılan, Belediye’nin kıt kanaat imkanlarına karşın, Belde halkının sorun ve beklentilerine en akılcı çözümler üreterek karşılık veren Başkan Menderes Baran, su tahsilatındaki aksamaları gidermek, kaçak su kullanımını önlemek amacıyla akıllı su sayacı uygulaması başlattı.
Yenipazar Belediye Meclisi’nin onayını alarak, “Akıllı su Sayacı” sistemiyle hem su tasarrufu sağlanacağını hem de kaçak su kullanımının önleneceğini söyleyen Başkan Baran, Belde halkına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
Yenipazar’ın bundan böyle yeni  su aboneliği alacak olanlar ile su sayacı arızalanan abonelerin tesisatlarına yeni elektronik akıllı su sayacı takmak zorunda olacaklarını hatırlatan Belediye Başkanı Menderes Baran, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: 
“Aboneler istedikleri kadar su ücretlerini elektronik kartla su sayaçlarına yükleyecekler. Sayaçlarda  yüklenmiş olan su miktarı azaldığında uyarıda bulunacak. Su kullanım hakkı biten aboneler için kartlarında 3 ton yedek su kullanım hakkı  bulunacak.  Elektronik kartlar  bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak verilecek. 
Başlattığımız bu çağdaş uygulama ile tahsilattaki aksamaları gidermeyi, kaçak su kullanımını önlemeyi hedefliyoruz.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ