YENİPAZAR’DA SAYAÇLAR AKILLANDI

Okuduğunuz haber
KIZ İSTEME MEVZUSUNDA 3 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI

Topçu'da kaza ölü ve yaralılar var

Anasayfa   /    Güncel    /    Kız isteme mevzusunda 3 ölü, 3 ağır yaralı

Kız isteme mevzusunda 3 ölü, 3 ağır yaralı

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma Görevlisi 28 yaşındaki Mahmut Şaban Afsal, Hatay’da kız isteme mevzusunda çıkan olayda hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide ağır yaralandı.

GÜNCEL      18 Eylül 2019 - 23:32     0

Kız isteme mevzusunda 3 ölü, 3 ağır yaralı

Hatay’da cinnet getirip pompalı tüfekle ev basan ve 3 kişiyi öldüren N.D., kardeşine istediği kızın verilmediği ve kızın Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma Görevlisi 28 yaşındaki Mahmut Şaban Afsal’a verilmesini hazmedemeyerek pompalı tüfekle dehşet saçtı.
Olay, Antakya ilçesi Karaali Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre N.D., kuzeni Bilem Doğru’yu (23) erkek kardeşine istedi. Ailenin kabul etmemesi üzerine iki aile arasında husumet yaşandı. Daha sonra kuzeninin ailesinin Bilem Doğru’yu bir başkasına nişanladıklarını öğrenen ağabey N.D., düğüne bir hafta kala ailenin evini damadın ailesi ile beraber otururlarken bastı.  Önce evin arka penceresinden pompalı tüfekle eve arka arkaya ateş eden N.D., daha sonra da evin giriş kısmından duvara arka arkaya ateş etti. Olayda, Bilem Doğru, ağabeyi İbrahim Doğru (33), nişanlısı Mahmut Şaban Afsal (28) hayatını kaybetti.
Yaşanan olayda; Bilem Doğru’nun annesi G.D., babası O.D. ve damadın annesi Ç.A. ağır yaralı olarak Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cinayet zanlısı N.D.’nin olay sonrası kayıplara karıştığı öğrenildi.

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ