BİLSEM HAYIRLI OLSUN

Okuduğunuz haber
YENİ BAŞKAN KILIÇASLAN

ŞEHİT EMANETLERİ BOĞAZLIYAN’DA

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİ BAŞKAN KILIÇASLAN

YENİ BAŞKAN KILIÇASLAN

Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu, 143 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

GÜNCEL      24 Haziran 2019 - 23:38     0

YENİ BAŞKAN KILIÇASLAN

S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü saat 11:00’de Kooperatif hizmet binasında gerçekleştirildi. 152 üyeden 143’ünün katılımı ile gerçekleştirilen Kurul’da, mevcut Başkan Zekerya Tuncer aday olmazken; Köksal Kılıçaslan 83 üyenin oyu ile Başkanlığa seçildi, Bilal Kabin’in listesi ise 60’ta kaldı. Yeni Başkan Kılıçaslan yaptığı konuşmada; “Bu kooperatif hepimizin ekmek kapısıdır. Yeni dönemde kooperatifimizi daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Boğazlıyan ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından birisi olan S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Kooperatif hizmet binasında gerçekleştirilen ve 143 üyenin katıldığı Genel Kurul; açılış ve yoklama ile başladı. 
Divan teşekkülü ve divana genel kurul evraklarını imzalama yetkisinin verilmesi sonrası gündem maddelerine geçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu tarafından verilen raporlar ile Bilanço ve Gelir Gider hesap raporları  ayrı ayrı okundu. 2018 yılının yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının ibra edilmediği genel kurulda daha sonra seçime geçildi.
Mevcut Başkan Zekerya Tuncer’in aday olmadığı seçimde; Köksal Kılıçaslan ve Bilal Kabin’in listeleri yarıştı. 143 üyenin oy kullandığı seçimde oyların 83’ünü alan Köksal Kılıçaslan, Kooperatif’in yeni başkanı seçildi.
Katılımın yüksek olduğu kongrede; yeni Başkan Kılıçaslan, Boğazlıyan’da tüm vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Bu Kooperatif hepimizin ekmek kapısıdır. Yeni dönemde kooperatifimizi daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Kılıçaslan yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu göreve beni, yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi layık gördükleri için tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu günden itibaren kooperatifimizde yeni bir sayfa açacağız. Üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilenerek kooperatifimizin daha da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.
S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi camiasını daha iyi yerlere taşımak ve gelişimini sağlamak için yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boğazlıyan’da tüm vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Bu kooperatif bizim, hepimizin ekmek kapısıdır. Yeni dönemde kooperatifimizi daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız.
Öncelikle, üyelerimizin taşıma işlerimizde düzenli, tertipli ve iş disipliniyle yaptıkları taşımacılığımız devam edecek. Bu yeni dönem içinde  bizlere inanıp güvenen üyelerimize teşekkür ederim. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmayarak, aynı iş disipliniyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Nakliyeci esnafının gece-gündüz demeden aldığı yükü sağlam bir şekilde yerine ulaştırmanın gayreti içerisinde onurlu bir mesleği icra ettiklerini dile getiren Kılıçaslan, “Kooperatife üye arkadaşlarımızla beraber ekip çalışması anlayışı ile nakliye sektöründe hizmet verip,  bütün çaba ve amacımız kooperatif üyelerine ve müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmaktır” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Taşıyıcılar Kooperatifi’nde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri şu şekilde oluştu.
“Yönetim Kurulu; Köksal Kılıçaslan, Mehmet Aktaş, Alim Durmaz, Yusuf Eroğlu, Cem Yücel, Yılmaz Öcalan, Yasin Ersoy. Denetim Kurulu; Naci Su, Mehmet Ali Alpaslan, Uğur Pehlivan.”
Kongre sonunda yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile kooperatif üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ