YENİ BAŞKAN KILIÇASLAN

Okuduğunuz haber
ŞEHİT EMANETLERİ BOĞAZLIYAN’DA

14 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEHİT EMANETLERİ BOĞAZLIYAN’DA

ŞEHİT EMANETLERİ BOĞAZLIYAN’DA

Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki terör olaylarında yaşamını yitiren şehitlerimizin kıyafet ve eşyasından oluşan “Şehit Emanetleri Sergisi” Boğazlıyan Belediyesi Düğün Salonu’nda açıldı. Boğazlıyanlı Şehitlerimizle birlikte ülkemiz genelinde bulunan yaklaşık 200 Şehidimizin kıyafet ve eşyası, ziyaretçilere duygu dolu anlar yaşattı.

GÜNCEL      24 Haziran 2019 - 23:40     0

ŞEHİT EMANETLERİ BOĞAZLIYAN’DA

Belediye Başkanlığı görevine seçilen Gökhan Coşar sonrası, sosyal ve kültürel Belediyecilik ile tanışan Boğazlıyan, dün bir ilki daha yaşadı.
Başkan Coşar’ın girişimleri sonrasında ilçeye davet edilen ve Belediye Düğün Salonu’nun tahsis edildiği “Şehit Emanetleri Sergisi”, ilk günden itibaren binlerce vatandaş tarafından ziyaret edildi.
Terör olaylarında şehit olan Boğazlıyanlı hemşerilerimizin kıyafet ve eşyalarından oluşan sergi açılışına, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Usta Altıntaş, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, MHP İlçe Başkanı Ali Akol, Ülkü Ocakları Boğazlıyan İlçe Başkanı Serhat Ören başta olmak üzere şehit aileleri ile yüzlerce Boğazlıyan halkı katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için yapılan duanın ardından açılış konuşmasını yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bütün şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.
Gözünü kırpmadan ölüme yürüyen yiğitlerin, görev sırasında, şehit olduğu esnada ya da günlük olarak kullandığı eşyalardan oluşan yaklaşık 200 kişisel eşyanın sergilendiğini dile getiren Başkan Gökhan Coşar, "Serginin açılışında, bu manevi hava ve atmosferde böyle güzel bir açılışın gururunu yaşıyoruz. Bizlerin bir sorumluluğu da ölüme giden, Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) komşusu, cennet kokusu insanlarımızın emanetlerini, hatıralarını ilelebet saygı duymak ve yaşatmaktır." dedi.
Boğazlıyan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ergün Yalçın da şehit kardeşini hiç unutmadığını belirterek, "Cenab-ı Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Şehitlerimiz bu vatan için şehit oldular. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.
Sergi açılışına katılan Konyalı şehidimiz Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan’ın eşi Şeyda Aydoğan’a, Belediye Başkanları tarafından plaket takdim edilerek; “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları Cennet olsun İnşallah” dediler.
Konuşmaların ardından açılış yapılarak sergi gezildi. Şehit Emanetleri Sergisi, 24 Haziran’a kadar açık kalacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ