TEŞEKKÜRLER BAŞKAN COŞAR’A

Okuduğunuz haber
SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

HERYERDE ZORLUASLAN VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş, "Vergi Haftası" nedeniyle Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdür V. Mesut Asal ve Vergi Dairesi personellerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Serttaş, verginin geleceğimizin inşasında önemli bir etken olduğunu vurguladı.

GÜNCEL      28 Subat 2024 - 22:29     0

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürü V. Mesut ASAL ve Vergi Dairesi personelleri Kaymakam Ali Serttaş’ı makamında ziyaret etti.
Vergi Haftası münasebetiyle, vergi dairesi personeline çalışmalarında başarılar dileyen ve haftalarını kutlayan Kaymakam Serttaş, verginin önemine dikkat çekerek, ödenen vergilerin tekrar hizmet olarak vatandaşa yansıdığını ifade etti.
Devletin vatandaşlarına hizmetleri vergilerden elde ettikleri gelirlerle yaptığını belirten Kaymakam Ali Serttaş, “Vergi vermek vatandaşlık görevidir. Görev ve sorumluluklar ile haklar birlikte değerlendirilmesi gereken hususlardır” ifadelerini kullandı.
Vergi Dairesi Müdürü V. Mesut ASAL ve Vergi Dairesi personelleri daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı, Yozgat vergi rekortmeni Memişoğulları Otomotiv CEO’su Memiş Baran’ı ziyaret etti.
Vergi Haftası’nın, toplumda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun her kesimine benimsetilmesi ve kamu hizmetlerinin finansmanının sağlanması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Mesut Asal, her yıl Şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını belirtti.
Verginin, kamu harcamalarını finanse etmek, ekonomik ve sosyal hayatı düzenlemek için önemli bir araç olduğunu belirten Asal, verginin mükellefler tarafından eksiksiz, zamanında ve tam olarak yerine getirilmesinin toplumsal uyumun ve kamu hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından kritik olduğunu vurguladı.
Vergi mükelleflerinin tam ve zamanında vergi ödemelerinin önemini vurgulayan Asal, Vergi Haftası’nın ülke, il ve tüm Boğazlıyanlılar için hayırlı olmasını temenni etti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ