SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Okuduğunuz haber
HERYERDE ZORLUASLAN VAR

BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    HERYERDE ZORLUASLAN VAR

HERYERDE ZORLUASLAN VAR

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Adayı İbrahim Zorluaslan, ilk günkü heyecanla gece gündüz çalışıyor. 24 köy ve mahalleri tek tek ziyaret ederek seçmenle buluşan Zorluaslan, “Kutlu dava güçlü Türkiye için benim de Boğazlıyan halkımıza hizmet için sözüm var. Ham hayallerle değil, somut planlarla ve hedeflerle karşınızda olmak istiyorum” dedi.

GÜNCEL      06 Mart 2024 - 22:46     0

HERYERDE ZORLUASLAN VAR

24 köy ve mahalleri ziyaret ederek seçmenle buluşan ve desteğini alan AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Adayı Halil İbrahim Zorluaslan, ilçe merkezi, beldeler ve köylerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
KÖY MUHTARLARI ZORLUARSLAN’I YALNIZ BIRAKMIYOR
“Partimin bir neferi olarak AK Parti’nin bayrağını daha yükseklere taşımak, sorun ve beklentilerini bildiğim Boğazlıyan halkımıza hizmet etmek amacıyla bu kutlu yola çıktım” şeklinde konuşan Zorluaslan, “Çıktığım bu yolda yalnız bırakmayan, biran olsun desteklerini esirgemeyen köy ve mahalle muhtarlarıma ve muhtar adaylarıma da ayrı ayrı teşekkür eder, kalbi şükranlarımı sunarım” dedi.
BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE
Köylere hizmet etmenin yolunun İl Özel İdaresi’nden ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden geçtiğini anımsatan Halil İbrahim Zorluaslan, “Ne yazık ki, Boğazlıyan ilçemiz İl Özel İdare kaynaklarından yeterince istifade edemiyor. Aslan Payı’nı alamıyor. 
İl Genel Meclis Üyesi’nin bir ilçeye, bir beldeye ve köylere nasıl faydalı olacağını, hizmet ve yatırımların nasıl getirileceğini en iyi bilenlerdenim. Özellikle köy ve mahalle sakinlerimizin desteği ile inşallah, Boğazlıyan’ımız hak ettiği hizmetleri yeni dönemde de fazlasıyla alacaktır” diye konuştu.
GİTMEDİK KÖY BIRAKMADI
Vaktinin büyük bir bölümünü köylerde geçiren ve gittiği her köyde muhtar ve adayları başta olmak üzere köy halkı tarafından ilgiyle karşılanan Zorluaslan, “Bizler, bir bütünüz. Biriz, beraberiz. Boğazlıyanlı hemşerilerimiz hizmetin en iyisine en güzeline layıktır. Gittiğim her köyün, sorun ve beklentilerini yakından takip ediyor, hepsini tek tek not alıyorum. İnşallah Rabbim nasip eder de İl Genel Meclis Üyesi seçilirsem eğer, bunları yapmak benim boynumun borcudur” dedi.
HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR
AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Adayı Halil İbrahim Zorluaslan, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değildir. Amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu halkımızla iç içe geçiyor. Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum. Hangi köyümüzün ne gibi sorunları var, hepsini biliyorum. Çıktığım bu hizmet yolunda hizmetin en iyisini yapmaya söz veriyorum. 
Boğazlıyan için bir olacağız, birlik olacağız ve seçimleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ