MEVLANA YILDIZ’LA PARLAYACAK

Okuduğunuz haber
SERTTAŞ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

AKAY’IN ACI GÜNÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    SERTTAŞ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

SERTTAŞ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Kamusal hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi, vatandaş odaklı hizmet sunulması ve kurumların yürüttükleri çalışmaları yerinde görmek amacıyla kamu kurumlarını ziyaret eden Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş, kurum ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL      13 Mart 2024 - 23:12     0

SERTTAŞ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş, Kamusal hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi, vatandaş odaklı hizmet sunulması ve kurumların yürüttükleri çalışmaları yerinde görmek amacıyla kamu kurumlarını ziyaret etti.
İLK ZİYARET EMNİYET’E
İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Serttaş, Müdür Vekili Mustafa Sezer’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldı. Görevli personele işlerinde kolaylık ve başarı dileyen Serttaş daha sonra İlçe Jandarma Komutanı ziyaret etti.
Teğmen Ümit KANDEMİR’den genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler alan Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş, görevli personele işlerinde kolaylık ve başarılar diledikten sonra Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’na hareket etti.
Vakıf Müdürü Turan Kaya’dan kurum çalışmaları hakkında bilgi alıp çalışan personelle sohbet eden Serttaş’ın son durağı Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü oldu.
Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Sevda ŞAHİN’den kurum çalışmaları hakkında bilgi alıp çalışan personelle sohbet edip kolaylık ve başarılar dileyen Kaymakam Serttaş, ziyaretlerinin ardından kurum amirleri ve tüm personellerine yürüttükleri görevlerinde başarılar diledi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ